ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους: Συγκινητικό βίντεο από τη συνάντηση συμμαθητών 36 χρόνια μετά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:17:00 π.μ. | |
reunion
Μετά από 36 χρόνια, οι απόφοιτοι της σχολικής χρονιάς 1987-1988 του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους, συναντήθηκαν και πάλι όλοι μαζί στον χώρο του σχολείου, προκειμένου να θυμηθούν τα παλιά, αλλά και να τιμήσουν τον δάσκαλό τους Παναγιώτη Παπαπέτρου, ο οποίος ήταν από τους πιο αγαπητούς εκπαιδευτικούς του Άργους.

Κατόπιν συνεννόησης με τον διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου κύριο Τάκη Μουσταΐρα, άνοιξαν την αίθουσα διδασκαλίας και τους χώρους του σχολείου και συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο δάσκαλός τους δεν γνώριζε για αυτή τη συνάντηση και βρέθηκε προ εκπλήξεως μπροστά σε όλους τους παλιούς του μαθητές και μαθήτριες.

Θυμήθηκαν παλιές στιγμές και ιστορίες, ανέτρεξαν στο εκπληκτικό αρχείο που συντηρεί ο κύριος Μουσταΐρας, βλέποντας τους τότε βαθμούς τους και τα απουσιολόγια, ενώ δεν έλειψαν και τα ατέλειωτα πειράγματα εκατέρωθεν.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη και αποτυπώθηκε σε ένα εξαιρετικό βίντεο, το οποίο δημιούργησε η ομάδα του Upturn Digital Agency και ο Γιάννης Ηλίας, ο οποίος είναι και αυτός ένας εκ των αποφοίτων.

Πριν φύγουν για το κέντρο, στο οποίο συνεχίστηκε η βραδιά με φαγητό και διασκέδαση, οι απόφοιτοι παρέδωσαν στον δάσκαλό τους μια τιμητική πλακέτα, η οποία είχε ένα συγκινητικό μήνυμα:

"Πίσω από κάθε παιδί που πιστεύει στον εαυτό του,

υπάρχει ένας δάσκαλος που πίστεψε πρώτος σε αυτό!

Που του φύτεψε τους σπόρους της γνώσης με αγάπη και αφοσίωση.

Που το έμαθε προς τα που να κοιτάει, χωρίς όμως να του λέει τι να βλέπει.

Αγαπημένε μας δάσκαλε, κύριε Τάκη Παπαπέτρου, σε ευχαριστούμε και σε ευγνωμονούμε

για πάντα”!

Δείτε το υπέροχο βίντεο πατώντας εδώ: "Πίσω από κάθε παιδί που πιστεύει στον εαυτό του, υπάρχει ένας δάσκαλος που πίστεψε πρώτος σε αυτό! Που του φύτεψε τους σπόρους της γνώσης με αγάπη και... | By Giannis | Facebook
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ