ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Ιστορική πρώτη δενδροφύτευση με 450 δενδρύλια στην Καρυά Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:50:00 μ.μ. | | |
Φυτεύσεις δέντρων
Μια ιστορική πρώτη δενδροφύτευση στην περιοχή της Καρυάς Αργολίδας στη θέση Αη Λιας έγινε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου πραγματικότητα χάρη στη συμβολή πολλών ιδιωτών και φορέων!
450 δενδρύλλια φυτεύθηκαν σε προκαθορισμένη έκταση με έγκριση της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας και συμμετοχή μεγάλου αριθμού ατόμων, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά όλων των ηλικιών.
Το Δ.Σ του συλλόγου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σε όσους/ες αψήφησαν το κρύο και συμμετείχαν αφιερώνοντας το πρωί της Κυριακής στη δράση για την ανάδειξη και εμπλουτισμό της φύσης στο Αρτεμίσιο Όρος.
Προηγήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου στον προαύλιο χώρο του ξωκκλησιού του Αη Λια.
Οι εθελοντές της μη κυβερνητικής οργάνωσης We4All μαζί με την ήταν εκεί, ακούραστοι, με το χαμόγελο να εξηγήσουν και να παρέχουν συμβουλές για την ορθή διαχείριση των φυτωρίων.
Ευχαριστούμε ξεχωριστά τα παιδιά και τους γονείς τους που συμμετείχαν στη δράση!
Θα στείλουμε πολλούς χαιρετισμούς στους ανθρώπους της ομογένειας αλλά και φίλους που μένουν Αθήνα και άλλα μέρη, οι οποίοι στήριξαν τη δράση όμως δεν ήταν δυνατόν να είναι μαζί μας.
Τη δράση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Άργους - Μυκηνών στον τομέα Αθλητισμού, Νέων, Εθελοντισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Σωτήρης Δαμάλας, ο εντεταλμένος σύμβουλος πρ Δήμου Λυρκείας και υπεύθυνος οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου κ. Γιώργος Δημάκης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γρηγόρης Γρίβας
Ο χώρος θα είναι επισκέψιμος, όταν ολοκληρωθεί το τεχνικό μέρος, δηλαδή η τοποθέτηση του αρδευτικού συστήματος.
Fougaro Artcenter
Σύρμος Λεβαντής ΑΒΕΕ / Syrmos Levantis SA και Giorgos Varelas
We4All και The Hellenic Initiative
Εταιρεία Λεούσης
Υποστήριξη: Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ