ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Ένα αξέχαστο γλέντι από το Λύκειον των Ελληνίδων Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:36:00 π.μ. | |
Χορός
Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στις κατάμεστες αίθουσες του Pantazis Royal στη Δαλαμανάρα, έλαβε χώρα ένα ξεχωριστό γλέντι που διοργάνωσε το ΛτΕ Άργους και το Περιφερειακό Τμήμα Χορού Κουτσοποδίου. 

Ξεκίνησε με την κοπή της βασιλόπιτας για τη νέα λυκειακή χρόνια την οποία ευλόγησε ο π. Γεώργιος Σελλής , Πρόεδρος του ΙΣΚΕ . Εν συνεχεία, ακολούθησε η βράβευση του μουσικού κ. Γιώργου Γευγελή από τον δάσκαλο του Λυκείου μας κ. Δημήτρη Αργυρόπουλο. 
Οι παλαιότεροι, σίγουρα τον θυμούνται στις παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε στο αρχαίο θέατρο με το Λύκειό μας. Μια ιδιαίτερη στιγμή και συνάμα συγκινητική, αφού το βραβείο παρέλαβε ο γιος του κι άξιος συνεχιστής του κ. Γιάννης Γευγελής. 
Και ύστερα, ο λόγος στις ορχήστρες μας. Σκοποί γνώριμοι από την Πελοπόννησο και το αργείτικο καλαματιανό να ανοίγει το χορό με την ορχήστρα του αγαπητού φίλου κ. Γιάννη Παυλόπουλου με τους :Αλέξανδρο Αρκαδόπουλο στο κλαρίνο, Ιορδάνη Κουζινόπουλο στο λαούτο, Γιάννη Γευγελή στα κρουστά. 
Ο Νίκος Φάκαρος μας ταξίδεψε με τις δοξαριές του στα αιγαιοπελαγίτικα νησιά μας και ιδιαιτέρως την Ικαρία..με τους : Μαρία Καραγκιόζη στο τραγούδι, Δημήτρη Ρέντα στο λαούτο -τραγούδι, Δημήτρη Μωραΐτη στη κιθάρα -τραγούδι, Αποστόλη Κυπραίο κρουστά -τραγούδι. Ενώ, ο Μάνος Μπουνταλάκης με την παρέα του: Κώστα Κονταξάκη στο λαούτο, Βαγγέλη Μαμαλάκη στο λαούτο και Γιώργο Γεωργίου στα κρουστά μας ταξίδεψαν στην Κρήτη με ένα δυναμικό πρόγραμμα! 
 Το γλέντι συνεχίστηκε με τραγούδια και χορούς από την αγαπημένη μας Θράκη και τον Δημήτρη Μπάκο στην γκάιντα και την Άννα Καραγιάννη στο τραγούδι. Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ, με ατελείωτες στιγμές συν-κίνησης! Όλοι μαζί γίναμε ένας κύκλος που δεν έσπασε με τίποτα! Αυτό είναι το Λύκειό μας το οποίο έκλεισε 59 χρόνια ζωής! Και συνεχίζει!
Ευχαριστούμε θερμά:

Τον βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Ανδριανό , τον Αντιδήμαρχο του Δήμο Άργους -Μυκηνών κ. Παναγιώτη Μπουλούκο ,τον κ. Μάριο Ρέσκο Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Άργους Μυκηνών, τον κ. Μπαντανά , εκπρόσωπο του Συλλόγου Αργείων ο Δαναός που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης, ευχαριστούμε την Πρόεδρο του Λυκείου των Ελληνίδων Μεγάρων και τα μέλη του, το ΛτΕ Κιάτου που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς κι όλα τα μέλη των συλλόγων που μας τίμησαν με την παρουσία τους: Ελληνική Παράδοση Άργους, Πολιτιστικός Σύλλογος Σουλίου Πατρών, Πολιτιστικός Σύλλογος Άσσου Κορινθίας , Σύλλογος Αρκαδιανή Τρίπολης, Πολιτιστικός Σύλλογος Ασίνης, Πολιτιστικός Σύλλογος Νεμέας "Άγιος Γεώργιος" , Πολιτιστικός Σύλλογος Κουτσοποδίου, Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης και Πολιτιστικός Σύλλογος Σκαφιδακίου.
Επίσης, ευχαριστούμε τους δωροθέτες μας οι οποίοι εμπράκτως εκτιμούν και στηρίζουν τον θεσμό του Λυκείου κι ενίσχυσαν με δώρα και τη λαχειοφόρο μας.
Τέλος, το μεγαλύτερο "ευχαριστώ" ανήκει στους εθελοντές μας , για την πολύτιμη βοήθειά τους, οι οποίοι συνέβαλαν στην διεξαγωγή της εκδήλωσης με οιονδήποτε τρόπο!

Και του χρόνου, πάντα να ανταμώνουμε σε χαρές!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ