ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Ο Σπύρος Στείρης Γενικός Γραμματέας του Δήμου Άργους - Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:53:00 μ.μ. | |
Σπύρος Στείρης
Με απόφασή του ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος διορίζει τον Σπυρίδωνα Στείρη του Χρήστου, υπάλληλο του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ , κλάδου Π.Ε. ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ, βαθμού Α, ως Μετακλητό Γενικό Γραμματέα του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

 Ο χρόνος υπηρεσίας του που θα διανυθεί στην εν λόγω θέση, λογίζεται για όλες τις συνέπειες, ως πραγματική υπηρεσία στην οργανική του θέση. Σε περίπτωση δε αποχώρησής του από την παραπάνω θέση , επανέρχεται αυτοδικαίως στην θέση που κατείχε πριν τον διορισμό του. 

Οι αρμοδιότητες του Γενικού Γραμματέα περιγράφονται αναλυτικά στο άρθρο 3 του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας [ Ο.Ε.Υ] του Δήμου και στις διατάξεις του άρθρου 161 του Ν.3584/2007. 

Ο Δήμαρχος μπορεί με απόφαση του να αναθέτει στον Γενικό Γραμματέα την υπογραφή με εντολή του εγγράφων και πιστοποιητικών, πλην χρηματικών ενταλμάτων. 

Οι αποδοχές του θα βαρύνουν τον ΚΑ 00.6031.001 και οι ασφαλιστικές εισφορές του οι οποίες θα είναι σύμφωνα με την ιδιότητά του ως δημοσίου υπαλλήλου και θα αποδίδονται στα ταμεία ασφάλισής του θα βαρύνουν τον ΚΑ 00.6053.001 του προϋπολογισμού του Δήμου μας, οικονομικού έτους 2024. 

Ο ανωτέρω θα διατηρεί το ασφαλιστικό καθεστώς του δημοσίου. 

Ο Γενικός Γραμματέας απολύεται με απόφαση του Δημάρχου, που δημοσιεύεται σε περίληψη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. 

Επίσης παύει να ασκεί τα καθήκοντα του Σελίδα 3 από 3 και απολύεται αυτοδικαίως όταν ο Δήμαρχος απολέσει την ιδιότητα του για οποιονδήποτε λόγο. Η παρούσα απόφαση ισχύει από την υπογραφή της, για όλες τις συνέπειες. 

Ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών
 Ιωάννης Δ. Μαλτέζος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ