ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Φώτης Κολεβέντης: Φαινόμενα αλαζονείας δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:28:00 π.μ. | |
Φώτης Κολεβέντης
Oι αλλαγές τις οποίες προωθήσαμε στις Αντιδημαρχίες δεν είναι μία πράξη μόνο τυπική ή συμβολική αλλά και βαθιά ουσιαστική, καθώς ορίζει και τις νέες προτεραιότητες της διοίκησης μας.

Στα ονόματα των νέων Αντιδημαρχιών αντανακλάται η πολιτική στρατηγική, οι στόχοι και η νέα αντίληψη διοίκησης. Κυρίως όμως αποτυπώνεται η φιλοσοφία της άσκησης της καθημερινής πολιτικής που έχει ως στόχο να εξασφαλίσει για τους δημότες μια διοίκηση σύγχρονη , γρήγορη , χρήσιμη , λειτουργική και προπάντων , αποτελεσματική.

Μια δημοτική αρχή που θα ανακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών , μια δημοτική αρχή που δεσμεύεται πως θα πορευθεί με όρους συμμετοχικότητας , αξιοκρατίας, διαφάνειας και ουσίας. Μια δημοτική αρχή που είναι έτοιμη να συγκρουσθεί με παθογένειες του παρελθόντος και να μην συμβιβαστεί με οτιδήποτε κρατά το Άργος καθηλωμένο.

Οι Αντιδήμαρχοι θα αξιολογούνται και θα κρίνονται καθημερινά, στη βάση μιας συγκεκριμένης στοχοθεσίας που έχει τεθεί και θα ακολουθεί έναν ετήσιο κύκλο υλοποίησης. Θα πλαισιωθούν προς επικουρία του έργου τους από εντεταλμένους άμισθους συμβούλους.

Κατέστησα δε σαφές προς όλα τα στελέχη της νέας Διοίκησης πως σημείο αναφοράς της πολιτικής μας είναι ο σεβασμός προς τους πολίτες. Φαινόμενα αλαζονείας και προσβλητικών συμπεριφορών δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτά.

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους, προχωράμε μαζί για το Δήμο Άργους που μας αξίζει, το Άργος που δικαιούμαστε.

Φώτης Κολεβέντης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ