ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Ενημέρωση για τις Χειμερινές Εκπτώσεις από τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:50:00 μ.μ. | | |
Ενημέρωση για τις Χειμερινές Εκπτώσεις
Να ενημερώσουμε ότι βάσει του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης, οι χειμερινές εκπτώσεις αρχίζουν τη δεύτερη Δευτέρα κάθε Ιανουαρίου που για φέτος είναι στις 8 του μήνα και ολοκληρώνονται στα τέλη του επόμενου μήνα ,δηλαδή την Πέμπτη στις 29 Φεβρουαρίου.

Στο διάστημα αυτό, δίνεται από τον νόμο η δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές 14 και 21 Ιανουαρίου. Κατά τις ισχύουσες διατάξεις, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν τις συγκεκριμένες Κυριακές, από ώρα 11.00 έως ώρα 16.00

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους υπενθυμίζει ότι με απόφαση του ΔΣ τα καταστήματα προτείνεται να μένουν προαιρετικά ΚΛΕΙΣΤΑ κατα τις Κυριακές των τακτικών εκπτωτικών περιόδων για τους λόγους που έχουμε εκτενώς αναλύσει.

Καλούμε το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου δείχνοντας για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη του στις τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις που προσφέρουν προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Ψωνίζουμε στον τόπο μας , ενισχύουμε την τοπική αγορά και τα καταστήματά της , κάνουμε την τοπική οικονομία πιο ισχυρή , δυναμώνουμε την πόλη που ζούμε προς όφελος όλων μας.

Ευχόμαστε καλές δουλειές στους συναδέλφους εμπόρους και καλές αγορές στο καταναλωτικό κοινό .

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ