ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Harvard ταξίδεψε στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:08:00 μ.μ. | |
Αθλήτριες
H γυναικεία ομάδα ενός από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο, πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην χώρα μας. Ο λόγος για κορίτσια του Ted Minnis που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο του Harvard και βρέθηκαν στην Ελλάδα από τις 9-15 του Ιανουαρίου, παίζοντας πόλο αλλά και μαθαίνοντας πράγματα για την γαλανόλευκη πολιτιστική κληρονομιά.

Με την αρωγή του Προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης, κ. Λάμπρο Αναστασόπουλο, η ομάδα του Πανεπιστημίου του Harvard συνάντησε και έπαιξε φιλικά με τον Άλιμο, την Εθνική ομάδα Νέων Γυναικών U19 καθώς και την αντίστοιχη των Κορασίδων (Κ16).

Το φορτωμένο και γεμάτο εικόνες και παραστάσεις πρόγραμμα των κοριτσιών, περιλάμβανε μεταξύ άλλων επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης και τον Παρθενώνα, τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ καθώς και στο άκρως ενδιαφέρον μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η περιήγηση του Harvard University όμως δεν περιορίστηκε μονάχα στα της Αττικής καθώς πραγματοποιήθηκε εκδρομή πριν την αποχώρηση για τις ΗΠΑ, στο Ναύπλιο, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και συνάντηση με τον Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του πανεπιστημίου Harvard.

“Η Ομάδα Υδατοσφαίρισης Γυναικών του Harvard ολοκλήρωσε με επιτυχία την επίσκεψή της στην Ελλάδα, η οποία περιλάμβανε καθημερινές προπονήσεις, περιήγηση σε αρχαιολογικούς χώρους και άλλα σημεία ενδιαφέροντος και ένα εξαιρετικό φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών Κ19 στις 12 Ιανουαρίου. Μετά τον αγώνα, η ομάδα συναντήθηκε και δείπνησε με μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων του Harvard στην Ελλάδα και του Διοικητικού Συμβουλίου του, το οποίο εκπροσωπήθηκε από τη Μαριάννα Αθανασιάδου, Γραμματέα, και την Καλλιόπη Τράπαλη, Μέλος.

Στις 13 Ιανουαρίου, η ομάδα συμμετείχε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με εκπροσώπους της Ομάδας Υδατοσφαίρισης Γυναικών του Ολυμπιακού Πειραιώς (Olympiacos SFP). Οι προπονητές και αθλήτριες του Harvard είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το άθλημα και τις προκλήσεις του με την αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, η οποία αποτελούνταν από τους Δημήτρη Κραβαρίτη, προπονητή, Βασίλειο Κουνδουράκη, βοηθό Προπονητή, Κωνσταντίνο Γούρα, Μέλος Δ.Σ., και την Αλεξάνδρα Καλογερά, μάνατζερ της Ομάδας.
Στις 14 Ιανουαρίου, η ομάδα ταξίδεψε στο Ναύπλιο και τις εγκαταστάσεις του ΚΕΣ, προτού αναχωρήσει για τις ΗΠΑ στις 15 Ιανουαρίου.

Το ΚΕΣ συνέβαλε στην οργάνωση και πραγματοποίηση αυτών των συναντήσεων και εκδηλώσεων με την ενεργό συμμετοχή του Εκτελεστικού του Διευθυντή, Χρήστου Γιαννόπουλου, καθώς και του Ευάγγελου Κατσαρέλη, Μάνατζερ Προγραμμάτων και Εκδηλώσεων του ΚΕΣ, στην Αθήνα, και της Ματίνας Γκόγκα, Μάνατζερ Ανάπτυξης Αναλυτικών Προγραμμάτων, στο Ναύπλιο.
Το Κέντρο θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα άτομα που συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτή η επίσκεψη και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης, κ. Λάμπρο Αναστασόπουλο, όλες τις ομάδες που συναντήθηκαν ή/και αγωνίστηκαν με την ομάδα του Harvard, τον Σύλλογο Αποφοίτων του Harvard στην Ελλάδα, και βεβαίως τον προπονητή μας, Ted Minnis, τους συνεργάτες του και τις φοιτήτριες-αθλήτριες του Πανεπιστημίου, που βρέθηκαν στη χώρα μας από τις 9 έως τις 15 Ιανουαρίου”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ