ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Master Chef 8: Ο Ναυπλιώτης Σοφοκλής Πουλής διεκδικεί τον τίτλο και το έπαθλο των 70.000€.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:15:00 μ.μ. | | |
Σοφοκλής Πουλής
Το MasterChef 8 έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα (15/1) και ήδη από τις οντισιόν οι κριτές ανακοίνωσαν αλλαγές στο reality μαγειρικής. 

Οι παίκτες «μονομάχησαν» από την αρχή για μία λευκή ποδιά, η οποία ήταν το εισιτήριο για το σπίτι του διαγωνισμού. Μάλιστα, την πρώτη ημέρα που βρέθηκε στην κουζίνα του MasterChef 8 η πρώτη «φουρνιά» παικτών, πήρε μία γεύση από τον εξώστη βιώνοντας ακόμη μία έκπληξη από τις πρώτες ημέρες του διαγωνισμού.

Αυτό συνέβη επειδή ο διαγωνισμός δεν ξεκίνησε κανονικά, αλλά δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία σε κάποιους παίκτες. Έτσι, οι παίκτες και οι παίκτριες που είχαν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στον διαγωνισμό βρίσκονταν επάνω στον εξώστη.

Μετά τις πέντε τελευταίες «μονομαχίες» δόθηκαν οι τελευταίες ποδιές και οι top 24 του MasterChef 8 «κλείδωσαν». Ο Σοφοκλής Πουλής είναι ένας από τους παίκτες που διεκδικούν τον τίτλο και το έπαθλο των 70.000€.

Έτσι, ήρθε η στιγμή να μάθουμε λίγα περισσότερα για τον ίδιο, αφού από εδώ και στο εξής θα τον βλέπουμε στον αγαπημένο μαγειρικό διαγωνισμό.

Σοφοκλής Πουλής: Επτά πράγματα για τον παίκτη του MasterChef 8

Ο Σοφοκλής είναι 30 ετών.

Αγάπησε τη μαγειρική ως ένα μέσο για να κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους και την αντιμετωπίζει με ταπεινότητα και αφοσίωση.

Αν και κάποιοι συνάδελφοί του στις κουζίνες τον αποκαλούν «καραφλοδαίμονα», ο ίδιος προσπαθεί να μένει πάντα ψύχραιμος και ήρεμος, όταν μαγειρεύει.

Η συνεργασία του με τον Τζιοβάνι Σκαράτζι (MasterChef 5) στάθηκε η αφορμή για να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef 8.

Θέλει να δοκιμάσει τα μαγειρικά του όρια.

Για να τον Σοφοκλή η κατάκτηση του τροπαίου του MasterChef είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Πρωταρχικός του στόχος είναι να καταφέρει να απολαύσει «όλο το γλυκό»!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ