ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Μια πολύ ξεχωριστή Ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το 1ο Λύκειο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:13:00 π.μ. | |
Βιωματική παράσταση
Με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024, το Σχολείο μας, διοργάνωσε μια ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, με προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Νίκο Δεμερτζή, Συγγραφέα και Σύμβουλος Σταδιοδρομίας .

Ο κ. Δεμερτζής μοιράστηκε τις γνώσεις και την εμπειρία του με γονείς και μαθητές οι οποίοι εξέφρασαν απορίες και ανησυχίες, στο πλαίσιο μιας οικείας και εξαιρετικά χρήσιμης συζήτησης
Oι συμμετέχοντες μαθητές αλλά και γονείς πληροφορήθηκαν μέσα από μια διαδραστική παρουσίαση για δεδομένα πού αφορούν:

-στα επαγγέλματα του Μέλλοντος & τις νέες εξειδικεύσεις της 4ης βιομηχανικής επανάστασης

- στις Κλασικές σπουδές που οδηγούν σε δυναμικά πεδία

- στις καλύτερες δυνατές επιλογές στα πεδία αλλά και στις διάφορες κλίμακες της βαθμολογίας

- στις σημαντικότερες αλλαγές και παγίδες του Συστήματος

- στη διεπιστημονικότητα των τμημάτων και τις μοναδικές ευκαιρίες που δημιουργεί για τους μαθητές μέσα από εξειδικευμένες μελέτες μιας καταξιωμένης επιστημονικής ομάδας

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές ( Μητσόπουλο Κ. Μπάρλα Ν. Καρακώστα Ε. Μελιγκώνη Μ. & Μαραντόιου Σ.) μας που κάτω από την καθοδήγηση της καθηγήτριας του σχολείου μας, Άννας Μπουλμέτη, απέδωσαν σε θεατρικό τους όρους καλής επικοινωνίας στην σύγχρονη οικογένεια.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Δεμερτζή Συγγραφέα και Σύμβουλο Σταδιοδρομίας που δέχθηκε την πρόσκλησή μας και το Δήμο Άργους Μυκηνών για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας « Μέγας Αλέξανδρος»

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς μας 1. Νικολίτσα Κωνσταντίνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ - Ζαχαροπλαστείο 2.ΤΑΓΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. "ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ