ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

ΕΛΜΕ Αργολίδας: Απεργούμε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 π.μ. | | |
ΕΛΜΕ Αργολίδας
Γιατί δεν ξεχνάμε το έγκλημα των Τεμπών κι ούτε πρόκειται να επιτρέψουμε να μείνουν αδικαίωτοι οι 57 συμπολίτες μας χάθηκαν. Οι υπεύθυνοι για το έγκλημα θα λογοδοτήσουν.

Γιατί θέλουμε να ζούμε από τον μισθό μας με αξιοπρέπεια και όχι να είμαστε οικονομικά εξαθλιωμένοι, να μην μπορούμε να βγάλουμε τον μήνα, να μη μπορούμε να στηρίξουμε τις ανάγκες των οικογενειών μας.

Γιατί θέλουμε παιδεία δημόσια και δωρεάν. Για πτυχία με αξία και δουλειά με δικαιώματα στο επιστημονικό μας αντικείμενο. Για να γίνουν χιλιάδες μόνιμοι διορισμοί ώστε να καλυφθούν όλες οι εκπαιδευτικές – μορφωτικές ανάγκες, για να μειωθούν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης. Για να μορφώνονται ολόπλευρα τα παιδιά μας σε σύγχρονα και ασφαλή σχολεία.

Με τη μαζική συμμετοχή στην απεργία της 28ηςΦεβρουαρίου δίνουμε συνέχεια στον αγώνα απέναντι στην υποχρηματοδότηση της εκπαίδευσης, στον αγώνα που δίνουμε ως εκπαιδευτικοί για να διατηρήσουμε τονπαιδαγωγικό μας ρόλο, τη συλλογική λειτουργία των συλλόγων διδασκόντων.

Στις 28/2, τη μέρα του εγκλήματος των Τεμπών, ενώνουμε τη φωνή μας με χιλιάδες εργαζόμενους, όλοι μαζί, απεργούμε και διεκδικούμε:

1. Οριζόντια αύξηση 10% στους μισθούς των εργαζομένων στο Δημόσιο, προκειμένου να αντιμετωπισθεί στοιχειωδώς η ακρίβεια κι ο πληθωρισμός.

2. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΔΩ και ΤΩΡΑ των ΔΩΡΩΝ

3. Συλλογικές συμβάσεις για τους μισθούς μας

4. Κατάργηση του μισθολογικού παγώματος της διετίας 2016 – 17

5. Κατάργηση της εισφοράς 2% υπέρ της ανεργίας

6. Αύξηση του αφορολόγητου στα 12.000€

7. Αύξηση του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας

8. Να στελεχωθούν άμεσα με μόνιμους υπαλλήλους όλοι οι κρίσιμοι δημόσιοι φορείς (υγεία, παιδεία, κοινωνικές υπηρεσίες, ασφάλιση κ.α) και να αναβαθμιστούν όλες οι αναγκαίες υποδομές.

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση 
στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος και ώρα 10:30 π.μ
Το ΔΣ

.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ