ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Σε ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου έκοψε την πίτα της

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:26:00 μ.μ. | |
Κοπή βασιλόπιτας
Μέσα σε ιδιαίτερα ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Χορωδίας Επιδαύρου, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου, στο Λυγουριό Αργολίδας.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος ευλόγησε την πίτα μας και το τραπέζι μας, ο Αντιδήμαρχοςκ. Φώτης Οψιμούλης, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο κ. Χρόνη και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λυγουριού κ. Ίωνας Ξυπολιάς.
Ο μαέστρος μας Θεοδόσης Αντωνιάδης, οι καλεσμένοι μας και οι χορωδοί, μοιραστήκαμε ένα γλυκό κομμάτι από την πίταμας και τσουγκρίσαμε τα ποτήρια μας ευχόμενοι μια καλή και μελωδική χρονιά με υγεία κι ευτυχία.
Τυχερή της φετινής χρονιάς η χορωδός μαςΆννα Καπετανάκη. Στη συνέχεια με τον δάσκαλό μας στο πιάνο, τραγουδήσαμε όλοι μαζί και διασκεδάσαμε μέχρι αργά.
Η χορωδία μας είναι ανοικτή για όποιον επιθυμεί. Έχουμε ωραία παρέα. Ελάτε κι εσείς μαζί μας. Η ζωή είναι από μόνη της ένα θαύμα. Και είναι υπέροχο όταν αυτό το κάνουμε τραγούδι.

Λυγουριό, 22-2-2024

Η Πρόεδρος
Αγγελική Μιχ. Παπαδοπούλου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ