ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Άγρια δολοφονία πατέρα από τον γιο του στα Τρίκαλα - Τον αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:12:00 μ.μ. | |
Αστυνομικό περιπολικό
Ένα πρωτοφανές περιστατικό σοκάρει την τοπική κοινωνία των Τρικάλων, όπου ένας 46χρονος αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον 70χρονο πατέρα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τοπικά μέσα ο άνδρας κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία, συνελήφθη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, καθώς φέρει τραύματα από το αλυσοπρίονο.

Τα νεότερα στοιχεία που έρχονται στο φως αναφέρουν ότι, όπως επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής μέσω φωτογραφιών, το θύμα πέθανε πριν από μερικές ημέρες, ενώ στο σώμα υπάρχουν και σημάδια πάλης, αλλά και θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.

Η πατροκτονία σημειώθηκε μέσα στη βιοτεχνία που διατηρούσαν πατέρας και γιος, ενώ ο καθ΄ομολογία δράστης φέρεται να προσπάθησε να τεμαχίσει το πτώμα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ ο 46χρονος, όταν ενημέρωσε τις αρχές για το έγκλημα, φέρεται να υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πως σκότωσε τον πατέρα του μετά από τσακωμό που είχαν.

«Ήταν μια τυπική οικογένεια. Ήρεμη, δεν έδινε δικαιώματα και δεν τραβούσε την προσοχή. Ο δράστης ήταν μοναχοπαίδι. Είμαι σε σοκ δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έκανε. Πριν το φονικό είχαν καυγά. Τους άκουσα να μαλώνουν. Δεν φανταζόμουν ποτέ όμως ότι θα τον σκότωνε. Σήμερα ειδοποίησε τις αρχές και κάλεσε και το ΕΚΑΒ γιατί αυτοτραυματίστηκε», δήλωσε μάρτυρας μιλώντας στην ιστοσελίδα thesstoday.gr.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια πίσω από την άγρια δολοφονία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ