ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Ξεκινάει νέα κακοκαιρία με πολύ νερό, κεραυνούς και καταιγίδες (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:44:00 μ.μ. | |
Καιρικός χάρτης
Παραμένει η αστάθεια του καιρού, με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και πολύ νερό. Η νέα κακοκαιρία έρχεται από τα νότια της Ιταλίας και φέρνει ισχυρές καταιγίδες, κεραυνούς, ακόμα και χαλάζι. 

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έδωσε τα αναλυτικά προγνωστικά στοιχεία για τις πιο δύσκολες μέρες του νέου κύματος κακοκαιρίας και χάρτες με το πού θα χτυπήσει. Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός;

Αναλυτικά η πρόγνωσή του:

Αύριο, Πέμπτη, μια οργανωμένη ύφεση, δηλαδή ένα βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα κακοκαιρίας, θα κινηθεί πιο ανατολικά. Περιμένουμε βροχές και ισχυρές καταιγίδες, από το μεσημέρι και μετά, στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο.

Την Παρασκευή, αυτή η λαίλαπα καταιγίδων θα μετατοπιστεί πιο ανατολικά και θα επηρεάσει και την ανατολική ηπειρωτική χώρα και θα κάνει ένα γρήγορο πέρασμα μέσα από το Αιγαίο.

Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο, δείχνει βελτίωση του καιρού το Σάββατο και ακόμα περισσότερο βελτιωμένο καιρό την Κυριακή, με καλές θερμοκρασίες γιατί οι νοτιάδες θα επιμείνουν με αποτέλεσμα να μεταφέρουν θερμές αέριες μάζες.

Προσοχή πρέπει να δείξουμε το διήμερο Πέμπτης και Παρασκευής. Δεν αποκλείεται να δούμε χαλαζοπτώσεις, έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα ή ακόμα και μεγάλο όγκο νερού να πέφτει σε μικρό χρονικό διάστημα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ