ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Την Αργολίδα επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της ΕΟΚ - Επαφές με παράγοντες και φορείς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:32:00 π.μ. | |
Σύσκεψη
Την Αργολίδα επισκέφτηκαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, με τον γενικό διευθυντή της ομοσπονδίας, Ντίνο Σβερκούνο, συνεχίζοντας τις δια ζώσης επαφές τους με τοπικούς φορείς και παράγοντες ενώσεων και σωματείων σε όλη τη χώρα.

Παρόντες, όπως και σε όλη τη διάρκεια των επισκέψεων της ημέρας και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΚ Γρηγόρης Χρόνης και οι συνεργάτες του στη διοίκηση της Ενωσης, ο γενικός γραμματέας Κώστας Ρέππας και ο ταμίας Πέτρος Κόρος. 

Πρώτος σταθμός ήταν το Δημαρχείο Ναυπλίου, όπου υπήρξε συνάντηση και συζήτηση με τον Δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Ορφανό, για τις εγκαταστάσεις στην περιοχή και την καθημερινότητα και τις ανάγκες των σωματείων.

Ακολούθησε η διευρυμένη συνάντηση στην Περιφερειακή ενότητα Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου όπου τους ανθρώπων της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑΚ, υποδέχτηκαν οι, Βασίλης Σιδέρης ( Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού,Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης Πελοποννήσου), Γιάννης Μαντζούνης (Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου) και Αναστάσιος Γανώσης (Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου ).

Οι αθλητικές υποδομές της Περιφέρειας ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης, οι βελτιώσεις που απαιτούνται και που είναι εφικτές και κατ’ επέκταση οι διευκολύνσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της Αργολίδας, αλλά και της Πελοποννήσου συνολικά.

Η επίσκεψη στην περιοχή συνεχίστηκε στο Δημαρχείο Αργους. Εκεί υπήρξε συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μαλτέζο και τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού Σωτήρη Δαμαλά, οι οποίοι παρέθεσαν τα ζητήματα που απασχολούν τα σωματεία της περιοχής και ανέλυσαν τις προοπτικές που υπάρχουν για περαιτέρω ανάπτυξη του μπάσκετ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ