ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Σοφία Ζαχαράκη από το Ναύπλιο: Πολύτιμη η εκπαίδευση των υποψηφίων του προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονιάς»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:44:00 π.μ. | |
Σοφία Ζαχαράκη
Παρουσία της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφίας Ζαχαράκη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στο Ναύπλιο το εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών για βρέφη σε 11 συμμετέχουσες στο πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς».

Η υπουργός ανέφερε:

"Στο πλαίσιο του πρoγράμματος «Νταντάδες της γειτονιάς» δημιουργούμε μια μεγάλη δεξαμενή υπεύθυνων, εκπαιδευμένων και πιστοποιημένων επιμελητριών και επιμελητών.

Οι οποίοι θα εμπνέουν εμπιστοσύνη και θα δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας στους γονείς που αφήνουν στα χέρια τους τα παιδιά τους σε εξαιρετικά τρυφερή ηλικία.

Ευχαριστώ θερμά το ΕΚΑΒ για την πολύτιμη συνδρομή στην εκπαίδευση των υποψηφίων του προγράμματος, στο Ναύπλιο αλλά και παντού στην Ελλάδα όπου πιλοτικά εφαρμόζουμε το πρωτοποριακό προγραμμα.

Είναι σημαντικό να επαναλάβουμε ότι μαμάδες, μπαμπάδες, φυσικοί, θετοί και ανάδοχοι που εργάζονται είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και επίσης άνεργες μαμάδες φυσικές, θετές, ανάδοχες που είναι εγγεγραμμένες στα μητρώα της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα ntantades.gov.gr να κάνουν εγγραφή για να γίνουν δικαιούχοι του voucher των 500 και 300 ευρώ αντίστοιχα. 

Στην ίδια πλατφόρμα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και οι επιμελήτριες και επιμελητές."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ