ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Ο Σύλλογος Μαιών - Μαιευτών Ναυπλίου έκοψε την πίτα του στη Σπάρτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:52:00 μ.μ. | |
Κοπή βασιλόπιτας
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 στη Σπάρτη η Γενική Συνέλευση και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Μαιών - Μαιευτών Περιφέρειας Εφετείου Ναυπλίου.

Τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σπάρτης εκπροσώπησε η Τομεάρχης Παθολογικού Τομέα, κα Γαλάνη. Ο Βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός με επιστολή μετέφερε τις ευχές του και τη στήριξη στο έργο των Μαιών.

Παρευρέθησαν επίσης η προϊσταμένη Παναγοπούλου Βασιλική και Μαίες του Νοσοκομείου Σπάρτης, η προϊσταμένη Παρασκευοπούλου Δήμητρα και Μαίες του Νοσοκομείου Τρίπολης, Μαίες από τα Νοσοκομεία Άργους, Κορίνθου, Ναυπλίου, Καλαμάτας, των Κέντρων Υγείας Γυθείου Βλαχιώτη, Λεωνιδίου και Μεγαλόπολης καθώς και Μαίες του Ιδιωτικού τομέα.

Ακόμη, τίμησαν με την παρουσία τους ευρισκόμενες σε σύνταξη πλέον οι Νικολοπούλου Αφροδίτη και Μάντη Δήμητρα. Έγινε ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις και τα προβλήματα που αφορούν τον κλάδο.

Η Πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τα μέλη που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και να τους ευχηθούν προσωπική και επαγγελματική ευημερία.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ