ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Ο Οίακας Ναυπλίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 μ.μ. | |
Βασιλόπιτα αθλητικού συλλόγου
Η ομάδα του Οίακα Ναυπλίου την Παρασκευή 2/2/2024 στην αίθουσα του Φουγάρου , έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της !

Σε μια γεμάτη αίθουσα , παρουσία αρκετών γονέων και αθλητών της ομάδας μας, το Δ.Σ του συλλόγου μας , ανέπτυξε το πλάνο της για τα επόμενα χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό , ανακοίνωσε τις τέσσερις δράσεις που έχουν δρομολογηθεί , δείχνοντας ότι πιστεύει πολύ στις ακαδημίες της αλλά και στην δουλειά , η οποία γίνεται καθημερινά από τους προπονητές της!

Σε ένα ευχάριστο κλίμα , όπου τα πειράγματα δεν έλειπαν , ήρθαμε όλοι ακόμα πιο κοντά , ανταλλάξαμε απόψεις για το μπάσκετ ,ακούσαμε τους γονείς και υποσχεθήκαμε πως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο τον ιστορικό σύλλογο μας.
Οι τρεις τυχεροί της πίτας μας , δέχτηκαν με χαμόγελο τα δώρα των καταστημάτων ΔΑΓΡΕ και RedTeck , όπου φυσικά τους ευχαριστούμε για την όμορφη κίνηση τους να είναι χορηγοί στην βραδια μας. Η βραδιά όμως , είχε και μια πολύ όμορφη στιγμή.
Την βράβευση ενός σπουδαίου αθλητή , όπου κόσμησε με τον χαρακτήρα και την παρουσία του τα γήπεδα της περιοχής μας !

Ο Χρήστος Κοσσιώρης , με πολύ όμορφες και σημαντικές παραστάσεις από όλες τις εθνικές κατηγορίες όπου κόσμησε και τον σύλλογο μας με την παρουσία του , αποφάσισε φέτος να δώσει τέλος σε μια πολύ σπουδαία καριέρα!

Σεβόμενοι την διαδρομή του , ο σύλλογος μας , τον τίμησε για όλα όσα σημαντικά έχει προσφέρει στο μπάσκετ της περιοχής μας.
 
Χρήστο , σε ευχαριστούμε για όλα.
Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα , θα ξεκινήσουμε να κοινοποιούμε τις δράσεις μας, δείχνοντας έτσι αυτό που δηλώνει η ιστορία του συλλόγου μας, τα τελευταία 53 χρόνια της ζωής της ….
Πως ο ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ παραμένει και θα παραμένει αγέρωχος ακόμα και στις φουρτούνες !
Καλή χρονιά σε όλους.
 
Καλή μπασκετική χρονιά σε όλους !
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ