ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Μεγάλα ύψη βροχής αναμένονται το Σαββατοκύριακο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:14:00 μ.μ. | |
Βροχή
Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει την χώρα μας το Σαββατοκύριακο, προερχόμενο από την Ιταλία, φέρνοντας μαζί του δυνατές βροχές και καταιγίδες.

Η καλύτερη καιρική συνθήκη αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη.

Προ των πυλών τριήμερη κακοκαιρία που θα «σκεπάσει» τη χώρα

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς αναμένεται να εκδηλωθεί έντονη βροχόπτωση.

Ο μετεωρολόγος αναφέρει ότι το Σαββατοκύριακο θα είναι αντίξοες οι καιρικές συνθήκες, καθώς το κύμα κακοκαιρίας από την Ιταλία θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την περιοχή μας.

Την ίδια στιγμή, η μετεωρολόγος Αναστασία Τυράσκη αναφέρει ότι υπάρχει ένα βαρομετρικό χαμηλό που πλησιάζει από τα δυτικά, το οποίο θα προκαλέσει έντονες βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας.

Απότομη αλλαγή του καιρού

Την Παρασκευή  ο καιρός καλυτερεύει. Στα δυτικά θα υπάρξουν κάποιες βροχές, ενώ ο καιρός στα ανατολικά θα είναι καλύτερος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και το Σάββατο θα φτάσει ακόμα και τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο, από το απόγευμα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει και αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις. Η Ελλάδα επηρεάζεται από ένα βαθύ βαρομετρικό χαμηλό, που σχηματίζεται στην Ιταλία και θα «σκεπάσει» τη χώρα μας.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, η κακοκαιρία αναμένεται να κρατήσει έως τη Δευτέρα. Οι βροχές θα ξεκινήσουν από τα δυτικά. Έπειτα θα συνεχιστούν σε όλη την Ελλάδα, με τον μετεωρολόγο να τονίζει πως αναμένεται μεγάλος όγκος νερού, οπότε χρειάζεται προσοχή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ