ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Γαβρήλος στη συνάντηση του Στ. Κασσελάκη με την εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:55:00 μ.μ. |
ΣΥΡΙΖΑ
Μια μέρα πριν την μεγάλη γενική απεργία της 28ης Φλεβάρη και μια μέρα με ιδιαίτερο πολιτικό και συναισθηματικό συμβολισμό, λόγω της επετείου του εγκλήματος των Τεμπών, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον Τομεάρχη Εργασίας Γιώργο Γαβρήλο, η τομεάρχης Εσωτερικών Γιώτα Πούλου, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη, με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

Όπως σημειώθηκε στην συνάντηση, κύριο μέλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η στήριξη των αιτημάτων των εργαζομένων και ειδικά μέσα σε ένα περιβάλλον όπου ο κόσμος της εργασίας ταλανίζεται από μια τεράστια ακρίβεια χωρίς αυξήσεις μισθολογικές, για πολλά χρόνια. Ζητάμε οριζόντια αύξηση των μισθών στο Δημόσιο κατά 10% και την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού, όπως είναι και στον ιδιωτικό τομέα.

Όπως σημειώθηκε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, αύριο θα είμαστε δίπλα στην ΑΔΕΔΥ και όλους τους εργαζόμενους που απεργούν ζητώντας: αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και κράτος δικαίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ