ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Κυπελούχες Πελοποννήσου οι Κορασίδες της Γ.Ε.Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:55:00 π.μ. | | |
Νικήτρια ομάδα
Την πρώτη κούπα της χρονιάς κατέκτησαν οι Κορασίδες της Γ.Ε.Ναυπλίου κερδίζοντας χθες 4.2.2024 στο κατάμεστο ΔΑΚ Άργους τον Γ.Σ. Άργους στον τελικό κυπέλλου Πελοποννήσου 2024 Κ-18 Γυναικών.
 Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, ο οποίος είχε κατακλύσει όλο το γήπεδο μένοντας πολλοί ακόμα και όρθιοι προκειμένου να παρακολουθήσουν τον γεμάτο αγωνία τελικό, η Γ.Ε.Ναυπλίου επικράτησε του Γ.Σ.Άργους με 3-1 σετ πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και συνεχίζοντας την πορεία της στο δρόμο των επιτυχιών μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος Πελοποννήσου.
Στον αγώνα παρευρέθηκαν, ο κος Αντωνόπουλος Παναγιώτης, Αντιπρόεδρος ΕΟΠΕ, Γεν.Γραμματέας ΕΣΠΕΠ και Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δυτικής Ελλάδας, ο κος Αλατζάκης Γιώργος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ ΕΣΠΕΠ, ο κος Τριπολιτσιώτης Παναγιώτης, μέλος Δ.Σ ΕΣΠΕΠ, ο κος Δαμάλας Σωτήρης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νέων, Εθελοντισμού & Τουριστικής Ανάπτυξης και ο κος Χαλεπάς Τάσος , Πρόεδρος της Κοινότητας Άργους. Την απονομή έκαναν ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ κος Κανελλόπουλος Θεόδωρος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Υγείας κος Πανουτσόπουλος Αθανάσιος. 
 Ο πρώτος στόχος επετεύχθη για τις αθλήτριες της Κωνσταντίνας Διαμαντή που τώρα στρέφονται προς το πρωτάθλημα με στόχο την κατάκτησή του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. 
Ο αγώνας είναι διαθέσιμος να τον παρακολουθήσετε live streaming https://www.youtube.com/live/BiuJG337-HQ?si=BNre63y-RaDG4bwY

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ