ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Ριζική αναβάθμιση του στόλου των οχημάτων καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:00:00 π.μ. | |
Απορριμματοφόρο
Υλοποιώντας τον προγραμματισμό εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του στόλου των οχημάτων της, η Διεύθυνση Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Ναυπλιέων, προχώρησε στη άμεση συντήρηση των οχημάτων της υπηρεσίας και μάλιστα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
Σύμφωνα με δηλώσεις της αρμόδιας αντιδημάρχου κυρίας Κωνσταντίνας Καραγιάννη η κατάσταση των οχημάτων που παρέλαβε ήταν σε άθλια κατάσταση, χωρίς μεγάλες δυνατότητες παρεμβάσεων λόγω των χρεών και της απουσίας προϋπολογισμού. Συγκεκριμένα η κυρία Καραγιάννη δήλωσε: «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια την εταιρεία Kaoussis S.A. για την τεράστια βοήθεια της στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων.
Πρέπει να γνωρίζουν οι Δημότες του Δήμου μας, ότι μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου και χωρίς καμία ενημέρωση από τον προκάτοχό μου αντιδήμαρχο καθαριότητας για την κατάσταση των οχημάτων της υπηρεσίας, διαπίστωσα ότι το 70% των αυτοκινήτων ήταν σε άθλια κατάσταση, χωρίς μεγάλες δυνατότητες παρεμβάσεων λόγω των χρεών και της απουσίας προϋπολογισμού.
Με προσωπικές ενέργειες του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού, ήρθαμε σε επαφή και είχαμε συνάντηση με τον κύριο Αντρέα Καούσση, αποτέλεσμα της οποίας ήταν, η εταιρεία Kaoussis S.A. εξειδικευμένος κατασκευαστής απορριμματοφόρων οχημάτων και ειδικού εξοπλισμού συλλογής απορριμμάτων, να αναλάβει την συντήρηση των οχημάτων της υπηρεσίας μας ΔΩΡΕΑΝ.».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ