ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Άργος: Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν καταρτιζόμενοι και εκπαιδευτικό προσωπικό της Τουριστικής Σχολής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:17:00 π.μ. | |
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν την Δευτέρα 5/02/2024 οι καταρτιζόμενοι το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελ/σου στο Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο στο Αργος. 

Την εκδήλωση της σχολής ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κκ Νεκτάριος όπου απεύθυνε τις ευχές του για καλή και ευλογημένη χρονιά στους παρευρισκόμενους ερμηνεύοντας εν συντομία και την ιστορία της Βασιλόπιτας.. 
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσίας τους ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ Σιδέρης Βασίλειος , και ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών κ Κολεβέντης Φώτιος όπου και ευχήθηκαν καλή χρονιά τονίζοντας το σημαντικό έργο προσφοράς της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελοποννήσου τόσο στην πόλη του Άργους όσο και στην ευρύτερη περιοχή. 
Χαιρετισμό με καλή χρονιά σε όλους απεύθυνε επίσης και ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών κ Δαμάλας Σωτήρης τονίζοντας το σημαντικό έργο της σχολής, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ Μαλτέζο Ιωάννη που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. 

Ο Διευθυντής της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ ευχήθηκε καλή χρονιά 2024 υπογραμμίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί η Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Άργους με το προσωπικό της εκπαιδεύοντας αυριανά στελέχη με τις κατάλληλες γνώσεις και εφόδια για την τουριστική και ξενοδοχειακή αγορά σε κατάλληλους χώρους που έχει προσφέρει ευγενικά για τον σκοπό αυτό από το καλοκαίρι του 2012 ο Δήμος Αργους Μυκηνών . 
Ευχαρίστησε επίσης τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και συγχάρηκε τους τυχερούς μαθητές και προσωπικό που τους έτυχε το φλουρί. . 

ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΚ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 
ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – Δ/ΝΤΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ