ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

"Νανοτεχνολογία και μικροτσιπ" στο Λύκειο Κρανιδίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:47:00 μ.μ. | |
Μικροσκοπικός επεξεργαστής
Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε στο Γενικό Λύκειο Κρανιδίου, τον Κώστα Αλεξάνδρου, με καταγωγή από το Κρανίδι, επιστήμονα -ερευνητή στην Intel . Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, μέσα στην αίθουσα εκδηλώσεων, γεμάτη από μαθητές και μαθήτριες του Γενικού Λυκείου, του ΕΠΑΛ Κρανιδίου και του ΕΕΕΕΚ Ερμιονίδας, είχαμε την μεγάλη ευκαιρία να δούμε , να ακούσουμε , να κατανοήσουμε , να ανακαλύψουμε αυτό το χωρίς τέλος πεδίο έρευνας, αυτό που έχει ήδη αλλάξει τον κόσμο, αυτό που οδηγεί την ανθρωπότητα σε διαφορετική θεώρηση των αντικειμένων και όλων των φυσικών στοιχείων σε σχέση με την παραδοσιακή επιστημονική προσέγγιση. 

Οι πληροφορίες ατελείωτες, οι εξελίξεις ταχύτατες προς βελτίωση των ανθρώπινων αναγκών, ακόμα και στην πρόληψη και προ-διάγνωση ασθενειών.

Οι ερωτήσεις των μαθητών/ τριών είχαν την μορφή καταιγισμού, ερωτήσεις απλής επιστημονικής σκέψης, ερωτήσεις ηθικών διλλημάτων, ερωτήσεις για το μέλλον στον πλανήτη και πολλά άλλα που πραγματικά ο χρόνος κύλησε απίστευτα γρήγορα χωρίς να έχουν καλυφθεί όλες οι απορίες, παρά την αμεσότητα και την ταχύτητα των απαντήσεων του ομιλητή.

Ευχαριστούμε θερμά τον Κώστα Αλεξάνδρου! Τον ευχαριστούμε για τον τρόπο που παρουσίασε την Νανοτεχνολογία , την Τεχνητή Νοημοσύνη και την λειτουργία και κατασκευή των μικρο- τσίπ ώστε να γίνουν προσεγγίσιμες έννοιες για το νεανικό κοινό.

Εξαιρετική η παρουσία των σχολείων. Συμμετοχή, προσοχή, συνεργασία σε μία καταπληκτικά ομαδική εικόνα ! Ευχαριστούμε τον συνάδελφο μας, κ. Κρουμπούζο Θεόδωρο, φυσικό στα δύο σχολεία που διοργάνωσε την συνάντηση με τον κ. Αλεξάνδρου.

Ευελπιστούμε και προσκαλούμε τον ομιλητή μας σε μία μελλοντική συνάντηση νέων εξερευνήσεων!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ