ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Πόσα χρήματα συγκεντρώθηκαν για τη "Φλόγα" από την υπερπροσπάθεια του Χρήστου και της Αγγελικής στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:43:00 μ.μ. |
24 ώρες κολύμβηση για καλό σκοπό
Το αποτέλεσμα ήταν πάνω από κάθε προσδοκία μας!

7.311€ καταφέρατε να συγκεντρώσετε και να προσφέρετε με όλη σας την αγάπη, για τις ανάγκες του Φλόγα Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Ο σκοπός μας επετεύχθη!

Δεν σταματά εδώ όμως!
 
Συνεχίζουμε να αγκαλιάζουμε τα παιδιά και τους γονείς του συλλόγου καθημερινά, όπως και όσο μπορούμε!

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους που στείλατε ηχηρό μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς!
ΠΡΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ &
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΡΛΑΓΚΟΥΓΣΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ
ΑΣθΕΝΕΙΑ

Αθήνα, 06/02/2024
24 HOURS SWIM FOR GOOD

Εκ μέρους των γονιών και των παιδιών της Φλόγας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την υποστήριξή σας στον Σύλλογό μας και το έργο του, μέσω της εκδήλωσης «24 Hours Swim For Good» που διοργανώσατε με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας. Η κίνησή σας αυτή μας συγκίνησε και μας έδειξε ότι βρίσκεστε δίπλα στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και νιώθουμε πως έτσι εκφράζετε την αγάπη σας και τη συμπαράστασή σας.

Η συντονισμένη και αφοσιωμένη προσπάθεια όλων σας είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση του ποσού των 7-311,50 ευρώ, το οποίο πέραν της έμπρακτης έκφρασης κοινωνικής αλληλεγγύης από μέρους σας, για εμάς αποτελεί αναγνώριση του σκληρού αγώνα που δίνουμε μαζί με τα παιδιά μας ενάντια στον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.

Η Φλόγα αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που δοκιμάζονται από μια δύσκολη και επικίνδυνη για τη ζωή τους ασθένεια, η οποία ευτυχώς με την πρόοδο της επιστήμης αντιμετωπίζεται με αρκετά καλά  αποτελέσματα, αφού τα τέσσερα στα πέντε παιδιά γίνονται καλά και εξασφαλίζεται μια καλή και μακρόχρονη επιβίωση.

Η αλυσίδα των φίλων της Φλόγας, που συνέχεια μεγαλώνει και αγκαλιάζει στοργικά τα παιδιά μας, είναι για εμάς τους γονείς η δύναμη που μας δίνει το κουράγιο και τη θέληση να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για τη βελτίωση της ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας των παιδιών μας, που σε μια τόσο τρυφερή ηλικία είναι υποχρεωμένα να αγωνιστούν για να κερδίσουν τη ζωή και την υγεία τους.

Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε να κολυμπάτε με την ψυχή σας και να έχετε υγεία και αγάπη σε όσα κάνετε.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ