ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Επίσκεψη στο Ναύπλιο του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:30:00 π.μ. | | |
Τζορτζ Τσούνης
Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Ναύπλιο πραγματοποίησε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Τζορτζ Τσούνης.
Ο κ, Τσούνης είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανό στο Δημαρχείο της πόλης, όπου έγινε και ανταλλαγή δώρων.
Ο κ. Πρέσβης θα επισκεφθεί επίσης και το παράρτημα του Harvard που λειτουργεί στο Ναύπλιο.
Ο κ. Τζορτζ Τσούνης ανέφερε στον Δήμαρχο Ναυπλιέων πως αγαπάει το Ναύπλιο και έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από την περιοχή.

Σε δελτίο τύπου ο Δήμος Ναυπλιέων ανέφερε:

Τον πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Αθήνα κ. Τζορτζ Τσιούνη, υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Ορφανός.

Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε θερμά τον Αμερικανό πρέσβη και είχαν μια διευρυμένη συζήτηση που εξελίχθηκε σε πολλά κι ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την Ελλάδα αλλά και τον Ελληνισμό που ζει και δημιουργεί στο εξωτερικό, με ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα πολιτισμού, τουρισμού, παιδείας , καθώς και ζητήματα επιχειρηματικότητας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την επιβεβαίωση της ισχυρής τους επιθυμίας και βούλησης να ενισχύσουν τη συνεργασία τους και να διατηρήσουν την επικοινωνία τους για την ανάπτυξη κοινής στρατηγικής που προάγουν τις θέσεις του Ελληνισμού σε καίρια ζητήματα.

Ο Δήμαρχος αποχαιρέτησε τον Αμερικανό πρέσβη. με ευχαριστίες, ευχές και με προσφορά συμβολικών δώρων με αναφορά στο Ναύπλιο και την ιστορία του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ