ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Μουσική εκδήλωση στο Λυγουριό Αργολίδας και ομιλία από τη Β. Φλέσσα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:07:00 π.μ. | | |
Δήμαρχος Επιδαύρου
Η Ενορία Αγίας Τριάδος Λυγουριού και η Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου Επιδαύρου διοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα : '' Μητέρα , η πλαστουργός της ζωής '' , με κεντρική ομιλήτρια τη δημοσιογράφο - κλασική φιλόλογο Βίκυ Φλέσσα . 
Στην εκδήλωση συμμετείχαν μουσικά η Δημοτική χορωδία Επιδαύρου , υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θ. Αντωνιάδη και η Χορωδία της σχολής Βυζαντινής μουσικής της Ι.Μ. Αργολίδος , τμήμα Λυγουριού υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτου καθηγητού κ. Δημήτριου Καρκαλάτου .
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον κατάμεστο από κόσμο Ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό Επιδαύρου. 
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος , ο δήμαρχος Επιδαύρου Α.Χρόνης, ο αντιδήμαρχος Επιδαύρου Δημοσθένης Κουτρουμπής , ο δημοτικός σύμβουλος Ι. Σαρρής , ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λυγουριού ,Ίων Ξυπολιάς, ο οποίος συντόνισε την όλη εκδήλωση, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αρχαίας Επιδαύρου Διονύσης Λασκαράς ,οι Ιερείς π. Γεώργιος Λεονάρδος , π. Σπυρίδων Σταυρόπουλος , ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Ε. Πολυχρονόπουλος κι ο προιστάμενος του ΕΚΑΒ Αργολίδας Βασίλης Οψιμούλης 
Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση της Βυζαντινής χορωδίας της Μητροπόλεως Αργολίδας και ιδιαιτέρως των μικρών μαθητών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ