ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Τουρνουά Rapid σκακιού και πρωτοχρονιάτικη πίτα για την Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:19:00 μ.μ. | |
Μικροί σκακιστές
Η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2024,διοργάνωσε με επιτυχία τo Σάββατο 03/02/2024 στο χώρο Τέχνης και Πολιτισμού «ΦΟΥΓΑΡΟ» εσωτερικό τουρνουά Rapid σκακιού για τα παιδιά του συλλόγου. 
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις σαράντα, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό και ενδεικτικό της ανταπόκρισης που έχουν οι προσπάθειες του συλλόγου για την διάδοση του αθλήματος.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο βουλευτής Αργολίδας κ. Γιώργος Γαβρήλος, από τα ιδρυτικά μέλη της Σκακιστικής Ακαδημίας, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.
Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον χώρο Τέχνης και Πολιτισμού «ΦΟΥΓΑΡΟ» που φιλοξενεί αφιλοκερδώς τις εκδηλώσεις μας. Η στήριξη και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι άνθρωποί του είναι ανεκτίμητης αξίας και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.
Η Σκακιστική Ακαδημία εύχεται σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, στους γονείς και στα παιδιά που αφιερώνουν χρόνο και κόπο για την πρόοδο στο πνευματικό άθλημα του σκακιού, αλλά και σε όλους τους φίλους του σκακιού στην περιοχή μας που αγωνίζονται για την ανάπτυξή του, Υγεία, Δύναμη και το έτος 2024 να είναι δημιουργικό για όλους.
Για την Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου
Το Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ