ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Ναύπλιο: Για 35η χρονιά το «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» με πλούσια δώρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:33:00 μ.μ. | |
Αποκριάτικο παιχνίδι με παιδιά
Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται την περίοδο της αποκριάς στο Ναύπλιο, είναι το «κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού». 

Το ύφος της πόλης είναι ιστορικά τέτοιο, που προδιαθέτει τέτοιες δράσεις.

Πρόκειται για το αγαπημένο παιχνίδι , που συμμετέχουν ως ομάδες συμμαθητές ή φίλοι, (πολλές φορές μαζί με τους γονείς η τους δασκάλους τους), φροντιστήρια και σύλλογοι, αλλά και άτομα που -επισκέπτονται αυτές τις ημέρες την πόλη. Συνδυάζει τη δράση με τη γνώση και τη φαντασία .

Αναμφισβήτητα αποτελεί μια πρόκληση για μικρούς & μεγάλους, αφού οι ομάδες καλούνται μέσα σε διάστημα 2 ωρών: να παρουσιάσουν κάποια παντομίμα, -να βουτήξουν κατά παράδοση στο γιαούρτι , να λύσουν γρίφους & να ανακαλύψουν ιστορικά σημεία από την 3000 χρόνων ιστορία του Ναυπλίου, (πάντα μέσα στην παλιά πόλη). Τα στοιχεία θα τους οδηγήσουν βαθμό – βαθμό στο πολυπόθητο, βραβείο του κρυμμένου θησαυρού .

Το παιχνίδι στηρίζεται από τη Δημοτική αρχή, ομάδα εθελοντών, εκπαιδευτικούς και καταστηματάρχες.

Τα 3 πρώτα βραβεία είναι χρηματικά ποσά, που αποδίδονται στις 3 καλύτερες ομάδες αλλά και άλλες προσφορές από καταστηματάρχες της πόλης, για ομάδες που συμμετέχουν.

Σας καλούμε να φτιάξετε μια η περισσότερες ομάδες από άτομα του σχολείου σας η άτομα εκτός αν τα εμπιστεύεστε (από 6 άτομα και πάνω) και να έλθετε να παίξετε και να διασκεδάσετε στο παιχνίδι μας. Καλούμε τους γονείς και τους δασκάλους να .... ενθαρρύνουμε τη δυναμική των παιδιών μας. Ελάτε στην Πλατεία Συντάγματος, το Σάββατο 16-Μαρτίου-2024 ώρα 11,00.

Φέτος συμπληρώνονται αισίως τα 35 χρόνια παρουσίασης του παιχνιδιού & το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι η στολή σας, κέφι, 1 στυλό & πολλούς φίλους.

Από την οργανωτική ομάδα του παιχνιδιού. 

Τηλ για συμμετοχή: 2752-25626.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ