ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Απάντηση από την ΕΣΚΑΚ στην ανακοίνωση του Αργειακού Έσπερου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:44:00 μ.μ. | | |
Ανακοίνωση
Ξεκινώντας την απάντηση μας , προς το σωματείο της Ένωσης , Αργειακό Έσπερο , θέλουμε να γίνει σαφές και κατανοητό με κάθε δυνατό τρόπο πως η Ένωση μας , είναι παρούσα για να ενώνει και όχι για να διχάζει.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου διαβάσαμε στην ανακοίνωση σας «Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, υποχρεωθήκαμε να αγωνιστούμε Σάββατο μεσημέρι στις 15:00, με όσα προβλήματα συνεπάγεται αυτό και οι αθλητές μας έκαναν τα πάντα για να ανταποκριθούν στο απαιτητικό αυτό πρόγραμμα.»

Απαντάμε : Πέντε (5) αγώνες σας έγιναν στις 15:00, Εννέα στις 17:00, ένας στις 19:00 και ένας στις 14:00.

Διαβάσαμε επίσης : «Λόγω της σημασίας των αγώνων μπαράζ, ζητήσαμε να μετατεθεί η πρώτη αγωνιστική σε μια πιο ευνοϊκή ώρα και ημέρα, λόγω πολλών υποχρεώσεων των αθλητών μας. Φυσικά το αίτημα δεν έγινε δεκτό, και το πρόγραμμα βγήκε όπως είναι τώρα.»

Απαντάμε :Έγινε πρόταση από την επιτροπή πρωταθλήματος ο αγώνας να διεξαχθεί καθημερινή την οποία απορρίψατε και ορίστηκε το Σάββατο 9/3/2024 και ώρα 15:00
Το επόμενο Σ/Κ 15-16/3/2024 η ομάδας της Δόξας συμμετέχει στον Τελικό των Εφήβων και ως εκ τούτου ο αγώνας δεν μπορούσε να γίνει.
Το επόμενο Σ/Κ 23-24/3/2024 στο Κλειστό του Ναυπλίου δεν υπήρχε καθόλου διαθέσιμη ώρα για την τέλεση του αγώνα.
Και τέλος 30/3/2024 που θα μπορούσε να γίνει η πρώτη αγωνιστική , είχε αντίρρηση η ομάδα της Δόξας και ήταν ήδη πάρα πολύ αργά για την έναρξη των αγώνων μπαράζ.

Με έκπληξη , τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου διαβάσαμε στην ανακοίνωση σας την φράση «θα κερδίζατε αν παίζετε;» .

Πιθανόν μια ερήμην του λόγου δήλωση , η οποία παρερμηνεύτηκε , σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί γραμμή θέσης της ένωσης μας.

Σαν διοικητικό συμβούλιο , θα διαφυλάξουμε στο ακέραιο την ενότητα και αυτό θέλουμε να γίνει σαφές και αντιληπτό σε κάθε σωματείο !

Η Ένωση μας δεν διχάζει , αλλά ενώνει !

Η Ένωση μας ανήκει σε όλα τα σωματεία !

Ο Αργειακός Έσπερος , αποτελεί ένα σωματείο το οποίο σεβόμαστε απεριόριστα, όπως άλλωστε και όλα τα σωματεία !

Είμαστε εδώ για να ενώνουμε και όχι για να διχάζουμε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ