ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Αργολίδα: Νέο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Εμμανουήλ Κουριώτη στη Νέα Κίο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:49:00 μ.μ. | | |
Εγκαίνια
Στις 07:00 το απόγευμα του Σαββάτου 30 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Μικροβιολογικού  Ιατρείου - Εργαστηρίου Βιοπαθολογίας του Εμμανουήλ Κουριώτη στην Πλατεία Δημάρχου Γ.  Κατριλιώτη στη Νέα Κίο Αργολίδας.
Την τελετή των εγκαινίων και τον αγιασμό τέλεσαν οι Ιερείς π. Δημοσθένης και π. Ηλίας Γάτσιος ενώ παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι, γνωστοί και συγγενείς. 
Σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, μέσα από ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών και αναλυτών τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και μία άψογα οργανωμένη συνεργασία μεταξύ των μελών του προσωπικού, το Διαγνωστικό Μικροβιολογικό Εργαστήριό του Εμμανουήλ Κουριώτη επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών του.
Το εργαστήριο είναι πλήρως αυτοματοποιημένο σε όλα τα στάδια διενέργειας των διαγνωστικών εξετάσεων. Η επικοινωνία όλων των αναλυτών του εργαστηρίου με το σύστημα μηχανοργάνωσης επιτρέπει την αυτόματη πραγματοποίηση των απαιτούμενων αναλύσεων και την αυτόματη καταχώρηση των αποτελεσμάτων.
Έτσι ελαχιστοποιείται η πιθανότητα λάθους, εξασφαλίζοντας αξιόπιστα αποτελέσματα και επιταχύνεται σε μέγιστο βαθμό η διαδικασία των εξετάσεων.
Το πιστοποιημένο μικροβιολογικό εργαστήριο του Εμμανουήλ Κουριώτη λειτουργεί και στην πόλη του Άργους από το 2001 στην οδό Καποστρίου 1 και είναι προσβάσιμο για ΑμεΑ.
Διενεργεί μικροβιολογικές εξετάσεις υψηλών προδιαγραφών και προσφέρει εξυπηρέτηση για ΑμεΑ κατ’ οίκον, καθώς και αιμοληψίες, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Το εργαστήριο έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 με πεδίο εφαρμογής “Διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα”.
Έχει συνάψει σύμβαση με τα παρακάτω ταμεία: ΕΟΠΥ, Λιμενικό Σώμα, Στρατός Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία και όλες τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.
Το εργαστήριο του Εμμανουήλ Κουριώτη είναι καθημερινά ανοιχτό από τις 07:15 – 14:00 και από τις 18:30 – 20:00, ενώ προσφέρει και εξυπηρέτηση εκτός ωραρίου.
Σάββατο και Κυριακή λειτουργεί κατόπιν ραντεβού, ενώ για επείγουσες περιπτώσεις μπορείτε να καλείτε στο 6945020281.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του εργαστηρίου www.kouriotismikroviologiko.gr
* Εμμανουήλ Κουριώτης: Ιατρός Μικροβιολόγος – Βιοπαθολόγος, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ