ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Στον Ναύπλιο ο Βασίλης Κοντοζαμάνης ενόψει των ευρωεκλογών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:14:00 μ.μ. | |
Θοδωρής Βασιλόπουλος
Στον Ναύπλιο βρέθηκε σήμερα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και νυν σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο οποίος ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου περιοδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο κ. Κοντοζαμάνης συναντήθηκε σε καφετέρια του Ναυπλίου με πολιτικούς, στελέχη της ΝΔ και φίλους και μίλησε για τις ευρωεκλογές.
«Οι ευρωεκλογές είναι πάρα πολύ σημαντικές όχι μόνο για το μέλλον της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης», είναι το μήνυμα που μετέφερε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Όπως εξήγησε, το 70% των νομοσχεδίων που ψηφίζονται στα κοινοβούλια έρχονται από την Ευρωβουλή, ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα όπως η αναθεώρηση της ΚΑΠ και των διαφόρων οργανισμών λόγω κλιματικής αλλαγής αλλά και η δημιουργία μίας ενιαίας αμυντικής θωράκισης της Ευρώπης.
«Πρέπει να εκλεχθούν ευρωβουλευτές στελέχη του κόμματος και να ενδυναμωθεί το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα αναπόσπαστο μέλος του οποίου είναι η ΝΔ. Η ψήφος στις ευρωεκλογές να μην είναι μία χαλαρή ψήφος», επισήμανε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ