ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ασφάλεια στο νερό» από τους Ιπτάμενους Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:59:00 μ.μ. | |
Μαθητές
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πιλοτικά στο κολυμβητήριο Άργους το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ασφάλεια στο νερό» το οποίο παρακολούθησαν μαθητές γυμνασίου της Τρίπολης. 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ασφάλεια στο νερό» είναι μια πρωτοβουλία του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδας Ιπτάμενοι, αφορά μαθητές δημοτικού και γυμνασίου και υλοποιείται στο κολυμβητήριο Άργους. 
Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού αυτού πρόγραμμα των Ιπτάμενων Αργολίδας, επισκέφτηκαν το κολυμβητήριο Άργους και παρακολούθησαν το πρόγραμμα μαθητές του 3ου Γυμνασίου Τρίπολης. 
Πιο συγκεκριμένα μαθητές της Β’ τάξης, μαθητές του ομίλου «Χαιρόμαστε τη θάλασσα με ασφάλεια» με υπεύθυνες τις εκπαιδευτικούς Τζανή Ελένη και Δελή Μαρία και μαθητές του ομίλου «Οι μαθητογράφοι του 3ου» με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την Κατσούλα Τζένη. 

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα υλοποιείται από καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδίκευση στην κολύμβηση. Θα διεξαχθεί πιλοτικά μέχρι και το Μάιο της φετινής σχολικής χρονιάς και θα είναι διαθέσιμο για όλα τα σχολεία την σχολική χρονιά 2024-2025. 
Θερμά συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Νέων, Εθελοντισμού & Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δαμάλα Σωτήριο που προάγει τέτοιες πρωτοβουλίες και δράσεις καθώς και ευχαριστώ για την πολύτιμη αρωγή του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ