ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Αργολίδα: Με ρεκόρ συμμετοχής τα σχολικά Πρωταθλήματα σκάκι στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:53:00 π.μ. | |
Σκάκι
Με τη συμμετοχή 284 μαθητών στο ατομικό και 16 ομάδων (τετραμελών με υποχρεωτική συμμετοχή τουλάχιστον μιάς μαθήτριας) στο ομαδικό , διεξήχθησαν την Κυριακή 10/3 τα σχολικά πρωταθλήματα περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Οι αγώνες έγιναν στο πρότυπο ΕΠΑΛ Άργους, με διοργανώτρια την ΕΣΣΠΕΠ και συνδιοργανωτές το Δήμο Άργους-Μυκηνών και το σύλλογό μας.
Η προσέλευση ήταν μεγάλη από νωρίς, και για μιά ακόμα φορά οι συμμετοχές ξεπέρασαν σε αριθμό κάθε προηγούμενο.
Στις εκδηλώσεις παρευρέθη κλιμάκιο του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Άργους-Μυκηνών, αποτελούμενο από την Αντιδήμαρχο Αναπληρώτρια δημάρχου κα Αργυροπούλου Αναστασία, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κο Μπουλούκο Παναγιώτη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κο Δαμάλα Σωτήριο. Μια αναμνηστική φωτο με την πρόεδρο της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. κα Αυδούλη Ευαγγελία.
Τα παιδιά των φυτωρίων του ΠΕΡΣΕΑ ΑΡΓΟΥΣ είχαν πολύ καλή παρουσία. Συνολικά κατέκτησαν έξι μετάλια, (τρία χρυσά, ένα αργυρό και δύο χάλκινα).
Μπράβο σε όσους νίκησαν αλλά
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.
ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ! ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ, (και ΚΑΠΟΙΕΣ), ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ...ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΙΑ!! ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ.
Ελπίδες για μεγαλύτερη συμμετοχή των γυναικών στο σκάκι έδωσαν τα φετινά σχολικά πρωταθλήματα.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ , ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ... ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ