ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Άνοιξε το Τριώδιο ο Σύλλογος Ποντίων Αργολίδας "Παναγία Σουμελά"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:19:00 μ.μ. | | |
Μέλη του Συλλόγου
Στις 25 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Ποντίων Αργολίδας "Παναγία Σουμελά" σε ένα άκρως γιορτινό και εύθυμο κλίμα άνοιξε το Τριώδιο. 
Το χορευτικό μας συγκρότημα άρχισε τη γιορτή με τους δυναμικούς χορούς του υπό τους ήχους του κεμετζέ και της μοναδικής φωνής του κ. Σταύρου Σαββίδη. 
Στη συνέχεια τη σκυτάλη ανέλαβε ο Κώστας Κεχαγιάς και Ανδριανός Γκολέμης που με τη συνοδεία του κλαρίνου ξεσήκωσαν το πλήθος.
Η βράβευση των προέδρων που δημιούργησαν και στήριξαν το Σύλλογο σε βάθος χρόνου σε συνδυασμό με τα πλούσια δώρα, το υπέροχο φαγητό, το χορό και τη μουσική έκαναν τη γιορτή μοναδική και άκρως συγκινητική.

Σε αυτό το σημείο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει εκ βάθους καρδίας τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Σιδέρη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ.Παναγιώτη Μπουλούκο και την κα. Φαίδρα Ξηνταροπουλου που τίμησαν το σύλλογο μας με την παρουσία τους.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους αδελφούς συλλόγους :

-Το σύλλογο Ποντίων Αγίας Βαρβάρας "Φάρος", Το σύλλογο Ποντίων Καλαμάτας "Ρωμανία ", Το πολιτιστικό σύλλογο "Σαμινθος", Τον ερυθρό Σταυρό
-Το πολιτιστικό σύλλογο Αρματωμένοι Μωραϊτες, Τον σύλλογο Ελληνική παράδοση.
-Τον Σύλλογο Αργείων Δαναός, τον Σύλλογο Κρητων Μίνωας για την στήριξη τους.
-Αλλά και στους χορηγούς μας που κάθε χρονιά μας στηρίζουν με τη προσφορά τους. Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που κάθε χρόνο βρίσκεστε στο πλευρό μας και κάνε αυτές τις γιορτές μοναδικές.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ