ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Άργος: «Πτυχές απ΄την Συνταγματική Ιστορία του Αγώνα» στο "Δαναό"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:39:00 π.μ. | |
Πρόσκληση
Ο Σύλλογος Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ», συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της επετείου της Εθνικής Παλιγεννεσίας, διοργανώνει στο Μέγαρό του την Κυριακή 24 Μαρτίου και ώρα 11.30 π.μ. ομιλία του Δρα κ. Ιωάννη Ε.Καστανά, δικηγόρου, μέλους του εκπαιδευτικού προσωπικού της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, με θέμα: «Πτυχές απ΄την Συνταγματική Ιστορία του Αγώνα»
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ :

Ο Δρ Ιωάννης Ε. Καστανάς είναι μέλος συνεργαζόμενου εκπαιδευτικού προσωπικού της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας όπου διδάσκει μαθήματα Δημοσίου και Εκκλησιαστικού Δικαίου. 

Κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους Δημοσίου Δικαίου από το πανεπιστήμιο Paris II Panthéon-Assas και Εκκλησιαστικού Δικαίου από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών της οποίας είναι αριστούχος διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου. 

Τη μεταδιδακτορική του διατριβή την εκπόνησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Διατελεί ιδρυτικό μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας Εκκλησιαστικού και Κανονικού Δικαίου και μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας Διοικητικής Δικαιοσύνης και της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων. 

Είναι δικηγόρος Αθηνών και έχει συγγράψει μελέτες Δημοσίου και Εκκλησιαστικού Δικαίου.

Από το ΔΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ