ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Άργος: Το Νηπιαγωγείο Αγίου Προκοπίου ενάντια στο Bullying

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:34:00 μ.μ. | |
Μίλα Τώρα
Με σύνθημα «Μίλα Τώρα»  οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Αγίου Προκοπίου στο Άργος ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζί με άλλα σχολεία σε όλη την Ελλάδα ενάντια στο Bullying.
“Το Χαμόγελο του Παιδιού” και το «YouSmile», το Ευρωπαϊκό Εθελοντικό Δίκτυο Μαθητών και Μαθητριών του Οργανισμού με τη συνεργασία του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά του Σχολικού Εκφοβισμού (E.A.N) υλοποιεί την πανελλαδική, ετήσια εκστρατεία “Μίλα Τώρα”.

Η εκστρατεία εστιάζει στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση ενάντια στο φαινόμενο της Ενδοσχολικής Βίας και τον Εκφοβισμό / Bullying.

Η ενδοσχολική βία και ο εκφοβισμός αποτελεί ένα σοβαρότατο πρόβλημα, με διάφορες μορφές, που αφήνει ανεξίτηλα σημάδια στο σώμα, αλλά και στις ψυχές των παιδιών, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν παιδιά αυτοκτόνησαν λόγω του επίμονου και έντονου εκφοβισμού που βίωναν.

Η εκστρατεία ξεκινά με αφορμή την 6η Μαρτίου αναγνωρισμένη στη χώρα μας ως Σχολική ημέρα ενάντια στην Ενδοσχολική Βία και τον Εκφοβισμό.

Καθόλη τη διάρκεια του έτους θα πραγματοποιηθούν δράσεις από το «YouSmile» και από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την εξειδικευμένη επιστημονική του ομάδα.




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ