ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

12 τροχαία με δυο νεκρούς τον Μάρτιο στην Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:55:00 π.μ. | | |
Τρακάρισμα
Είναι γεγονός ότι τα θανατηφόρα τροχαία στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου συνεχώς επαναλαμβάνονται, καθώς τον Μάρτιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, σημειώθηκαν 12 τροχαία ατυχήματα με 18 παθόντες (νεκροί και σοβαρά τραυματίες).

Ειδικότερα, έγιναν δύο θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα με δύο νεκρούς, ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία, 9 ελαφρά ατυχήματα με 15 ελαφρά τραυματίες.

α κυριότερα αίτια των ατυχημάτων-δυστυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα ήταν η κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, παραβιάσεις σήμανσης και παραβίαση προτεραιότητας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των τροχονομικών δράσεων, συγκροτήθηκαν 719 συνεργεία ελέγχων μέθης, ενώ πραγματοποιήθηκαν 12.918 έλεγχοι διερεύνησης μέθης και διαπιστώθηκαν 221 παραβάσεις.

Ακόμα, το ίδιο χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν, εκτός των άλλων, και 3.845 επικίνδυνες παραβάσεις. Πιο αναλυτικά: 2.552 για υπερβολική ταχύτητα, 404 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση, 316 για ΚΤΕΟ, 228 για μη χρήση κράνους κατά την οδήγηση, 80 για παραβίαση σηματοδότη, 76 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 71 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 61 για αντικανονικό προσπέρασμα, 25 για μη χρήση παιδικών καθισμάτων, 18 για αντικανονικούς ελιγμούς και 14 για οδήγηση με φθαρμένα ελαστικά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ