ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

15 μαθητές του 1ου Γυμνασίου Άργους πιστοποιούνται στο BLS

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:19:00 μ.μ. | |
Σχολείο
Την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 στο 1ο Γυμνάσιο Άργους δεκαπέντε (15) μαθητές του σχολείου πιστοποιήθηκαν στο BLS (BasicLifeSupport). 

Οι εξετάσεις πιστοποίησης, μέρος μιας ομάδας δράσεων του σχολείου με σκοπό τη δημιουργία συνεργασιών με φορείς, πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τηνΕΟΔ (Ελληνική Ομάδα Διάσωσης) Αργολίδας.

Το πρόγραμμα BLS,η «Βασική Υποστήριξη της Ζωής» δηλαδή, περιλαμβάνει την εκμάθηση της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης με τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, την αντιμετώπιση της πνιγμονής και τη θέση ανάνηψης. Η πιστοποίηση δόθηκε από την ΕΕΚΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης) και τοERC(Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης) και έχει διεθνή αναγνώριση και ισχύ για 3 έτη.

Οι 15 μαθητές πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις και σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΔ Αργολίδας και των εκπαιδευτριών «ήταν από τα καλύτερα σεμινάρια που έχουμε οργανώσει, οι μαθητές ήταν πολύ καλά διαβασμένοι, έκαναν στοχευμένες ερωτήσεις και ανταποκρίθηκαν με μεγάλη επιτυχία στις δοκιμασίες».

Η Διευθύντρια
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ