ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

"ΤΥΠΟΣ αλά ΕΠΑΛ": Κυκλοφόρησε το 2ο τεύχος του περιοδικού του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:43:00 μ.μ. | |
"ΤΥΠΟΣ αλά ΕΠΑΛ":
Η ανανεωμένη συντακτική ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου επέστρεψε δυναμικά με το 2ο τεύχος του «ΤΥΠΟΥ αλά ΕΠΑΛ»!

Τους μαθητές απασχόλησαν θέματα σε σχέση με την εργασία, την επιχειρηματικότητα, τον ρόλο της γυναίκας στην εργασία, τα στερεότυπα, τον αθλητισμό, την επιστήμη, τον εθελοντισμό και τα δικαιώματα των ζώων.

Στο φετινό τεύχος οι μαθητές ήρθαν σε άμεση επαφή με επιχειρηματίες, με ανθρώπους της αγοράς και επιτυχημένους επαγγελματίες προκειμένου μέσα από τις συνεντεύξεις που εξασφάλισαν να διαμορφώσουν μια αντικειμενική εικόνα των θεμάτων αυτών.
Οι μαθητές μελέτησαν τις νέες τάσεις στην εργασία εξασφαλίζοντας συνεντεύξεις με “digitalnomads”, που αποτελούν το μέλλον της εργασίας εξ αποστάσεως. Παράλληλα, εξέφρασαν τις σκέψεις τους για μια κοινωνία δημοκρατική και συμμετοχική, που θα στηρίζεται στις αποφάσεις των ενεργών πολιτών.

Τέλος, στο νέο τεύχος είχαν την ευκαιρία και την τιμή να συνομιλήσουν με εμβληματικές μορφές του χώρου του αθλητισμού, που με προθυμία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους: το 2ο τεύχος του «Τύπου αλά ΕΠΑΛ»περιλαμβάνει συνέντευξη του καταξιωμένου και παγκόσμιας φήμης προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, ΜατίαςΑλμέιδα!

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ οραματίζονται μια κοινωνία δημοκρατική, χωρίς διακρίσεις, όπου ο σεβασμός απέναντι στον Άνθρωποκαι τη Φύσηθα είναι εμπεδωμένος και αυτονόητος! Το 2ο τεύχος του «Τύπου αλά ΕΠΑΛ» αποτελεί την έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων τους, είναι η φωνή του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ