ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Ιστορική αρχαιολογική ημερίδα: «Το Άργος στην 3η και 2η χιλιετία π.Χ.»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:24:00 μ.μ. | |
Ιστορική αρχαιολογική ημερίδα
Όπως έχει ήδη προαναγγελθεί, το Σάββατο 20/4/2024& ώρα 18.οο, ο Σύλλογός Αργείων "Ο Δαναός" στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων του για τα 130 χρόνια απ΄την ίδρυσή του , διοργανώνει στο μέγαρό του μια ιδιαίτερα σημαντική ιστορική – αρχαιολογική ημερίδα με τον τίτλο : «Το Άργος στην 3η και 2η χιλιετία π.Χ.»
Η σύγχρονη αρχαιολογική έρευνα για το αργειακό πεδίο και τις σχέσεις των Αργείων με τους πολιτισμούς του Αιγαίου και της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Ετσι η ιδέα και η επιστημονική επιμέλεια του συμπολίτη μας κ. Γεωρ,Στείρη καθηγητή ΕΚΠΑ ,η ευγενική συμμετοχή τόσων σημαντικών και εξειδικευμένων εισηγητών τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά αλλα και η οργανωτική προθυμία και εμπειρία του Συλλόγου μας, είναι μια ακόμη συνεισφορά του εορτάζοντα υπεραιωνόβιου «Δαναού» στην καταγραφή της τοπικής μας ιστορίας, για μια εποχή μάλιστα που τα δεδομένα της δεν έχουν αναλυθεί ή αναφερθεί στο μέγεθος που αρμόζει. 
Η δημοσίευση των πρακτικών / εισηγήσεων της ημερίδας αυτής σε μια ειδική έκδοση , θα αποτελέσει για εμάς το επιστέγασμα της όλης αυτής προσπάθειας.

Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα και την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την υποστήριξη.

Από το ΔΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ