ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Οι 4οι Χαιρετισμοί στην υπεραγία Θεοτόκο στο Γηροκομείο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:03:00 μ.μ. | | |
Ιερέας
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκαν στο Γηροκομείο Άργους οι 4οι Χαιρετισμοί της Παναγίας μας. 

Οι π. Γεώργιος και π. Ιωάννης Μητροσύλης με πολλή χαρά δέχτηκαν την πρόταση μας και τέλεσαν την ακολουθία. Οι τρόφιμοι μας με τη βοήθεια του προσωπικού κατέβηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου και παρακολούθησαν την λειτουργία.

Με την ευκαιρία αυτή ευχόμαστε σε όλους τους επώνυμους και ανώνυμους συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο μας καλή Ανάσταση.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τη δική μας Νίκη Ρουμελιώτη και την κόρη της για το πλούσιο γεύμα που παρέθεσαν στη μνήμη του συζύγου και πατέρα τους Γιώργο.

Δεν ξεχνάμε τη φίλη μας Άννα Γιατράκου και την κα. Όλγα με την ομάδα της από το Ναύπλιο για τα πλούσια και κατ' επανάληψη γεύματα.

Με πολλή συγκίνηση δεχτηκαμε τη δεύτερη δωρεά του κ. Καπράνου Χ. και τη σύζυγο Μαρία. Αυτή τη φορά μας δώρισαν μια επαγγελματική κουζίνα για τα μαγειρεία μας.

Το διδακτικό προσωπικό του 4ου γυμνασίου Άργους για τη χρηματική τους δωρεά, όπως επίσης και την εταιρεία Αφοί Βασιλόπουλου για τη χρηματική τους δωρεά.
Ευχαριστούμε την κα. Σοφία Γιακουμή και τον κ. Καραμούντζο Σωτήρη για τα γλυκίσματα όπως και την κα. Βλάχου Μαρία για τη δωρεά εις μνήμη της αδελφής της Αγγελοπούλου Ελένης. Ευχαριστούμε την κυρία που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της για τη χρηματική δωρεά στη μνήμη Ζαΐμης Παναγούλας.

Τέλος, ευχαριστούμε τις εταιρείες ΡΕΑ και ΔΑΝΑΪΣ για τους χυμούς, τις κομπόστες κλπ. που συχνά μας δωρίζουν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ