ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Αργολίδας στο Δημοτικό Σχολείο Δρεπάνου

Δεσπότης
Σήμερα είχαμε τη χαρά να επισκεφθεί το Δημοτικό Σχολείο Δρεπάνου ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ Νεκτάριος στα πλαίσια των ποιμαντικών επισκέψεων που κάνει στα σχολεία της περιοχής . 
Απλός , ταπεινός και προσιτός, πάντα δείχνει ενδιαφέρον για τη μαθητική κοινότητα , επικοινωνεί όμορφα με τους μαθητές , τους διηγείται ιστορίες και γεγονότα από τη θρησκεία και τις προσωπικές του εμπειρίες κι αφουγκράζεται τους προβληματισμούς και τα ερωτήματα των παιδιών , αλλά και συνεργάζεται μαζί τους για ανθρωπιστικές δράσεις...
Είχε μια όμορφη συνομιλία μαζί τους για τη ζωή του Αγίου Λουκά του Ιατρού , στον οποίο έχει αφιερωθεί λατρευτικός ναός έξω από τα Λευκάκια Ναυπλίου . 

Ένα επιβλητικό σύγχρονο οικοδόμημα ρωσικής αρχιτεκτονικής ( στα πρότυπα των αρχαίων ρωσικών πόλεων ) , που σ εκείνο το όμορφο ερημικό τοπίο προσκαλεί τους προσκυνητές σε καθημερινή θεία λειτουργία . 
Στο τέλος τους χάρισε παιδικά βιβλία ανάλογα με την ηλικία τους και τους έδωσε την ευλογία του δεδομένων των ημερών του Πάσχα που πλησιάζει . Το ευχαριστούμε θερμά .


Το ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Δρεπάνου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ