ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Νοσοκομείο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:16:00 μ.μ. | |
Νοσηλευτική Μονάδα
Ονομάζομαι Παρασκευή Μαυριανού και με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να ευχαριστήσω δημόσια το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας –Νοσοκομειακή Μονάδα Άργους ,το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ,το οποίο ασχολήθηκε επισταμένα με την νοσηλεία της μητέρας μου Αικατερίνης Μαυριανού, από 22-03-2024 έως 06-04-2024.

Επιθυμώ ειδικότερα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον θεράποντα ιατρό Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής κ. Γεώργιο Μπιμπή και την ιατρική ομάδα του, για το αμέριστο ενδιαφέρον, τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία που επέδειξαν, όχι μόνο για το παραπάνω χρονικό διάστημα, αλλά και για την τελευταία διετία που η μητέρα μου νοσηλευόταν σχεδόν κάθε δίμηνο για περίπου μία εβδομάδα.

Βεβαιώνω ότι οι ευχαριστίες αυτές εκφράζονται χωρίς υστεροβουλία ή τάση φιλοφρόνησης με την πεποίθηση ότι το «ευχαριστώ» θα πρέπει να λέγεται, να γράφεται και να γνωστοποιείται, ως ελάχιστη ευγνωμοσύνη κυρίως προς αυτούς που πασχίζουν με τρομερές ελλείψεις και αντιξοότητες να προσφέρουν στους ασθενείς την αποκατάσταση της υγείας τους.

Παρακαλώ θερμά όπως η παρούσα επιστολή γνωστοποιηθεί στους παραπάνω αναφερόμενους.

Μετά τιμής
Παρασκευή Μαυριανού
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ