ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Αργολίδα: Έξι συλλήψεις από την Αστυνομία σε Ναύπλιο, Άργος και Κρανίδι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:52:00 π.μ. | |
Συνελήφθη, χθες (2.4.2024) το πρωί, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αργολίδας ένας 30χρονος ημεδαπός.

Σε έρευνα που έγινε σε όχημα του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μεταλλική ράβδος. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (2.4.2024) το μεσημέρι, στο Κρανίδι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, ένας 78χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε σουγιάς, με μήκος λάμας -9- εκατοστά.

Συνελήφθη, χθες (2.4.2024) το βράδυ, στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αργολίδας, ένας 59χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- μαχαίρια, με μήκη λάμας -11- εκατοστά, καθώς και σουγιάς, με μήκος λάμας -10- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθησαν, χθες (2.4.2024) το μεσημέρι, στο Κρανίδι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, -3- ημεδαπές, δύο 20χρονες και 21χρονη, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν από περίπτερο αναψυκτικά, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ