ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Με απουσίες και χρόνο σε νεαρούς παίκτες η Ένωση Ερμιονίδας κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:43:00 π.μ. | |
Ποδόσφαιρο
Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας, με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (13/4), στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου.

Το ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (14/4), στις 16:00, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Πιο συγκεκριμένα, η ενημέρωση από την επίσημη σελίδα της Ερμιονίδας:

Η ομάδα μας έχει μπροστά της ακόμα μία αναμέτρηση με απαιτήσεις, χωρίς να απουσιάζουν ξανά αγωνιστικά προβλήματα για τον Παναγιώτη Διλμπέρη. 

Αυτό σημαίνει ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής από τον 49χρονο προπονητή και νεαροί παίκτες, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, που είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας. 

Κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την επόμενη ημέρα της ΑΕ Ερμιονίδας, με δεδομένο τις εμπειρίες που αποκομίζουν παίκτες που προέρχονται και από τα τμήματα υποδομής.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης ζήτησε από τους παίκτες να παίξουν με συγκέντρωση και προσήλωση, με βάση τα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις σε άμυνα και επίθεση, παρουσιάζοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, αγωνιζόμενοι με μαχητικότητα και σεβασμό στους αντιπάλους τους. Με στόχο να ικανοποιήσουν και τον κόσμο που θα βρεθεί στις κερκίδες στο προτελευταίο ματς στο «σπίτι» μας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο σύλλογός μας θέλει, άλλωστε, να παρουσιάσει, μέχρι και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, εικόνα αντάξια της ιστορίας που έχει γράψει, αγωνιζόμενη για 13 σερί χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.

Το πρόγραμμα προπόνησης που ακολούθησαν οι παίκτες το Σάββατο (13/4) περιλάμβανε κυρίως ασκήσεις με την μπάλα. Οι παίκτες δούλεψαν και στις στατικές φάσεις.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ