ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Τραυματισμοί επιβατών σε τουριστικά πλοία σε Ύδρα και Γύθειο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:14:00 π.μ. | | |
Λάντζα πλοίου
Τις πρωινές ώρες της Τρίτης 16 Απριλίου ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Γυθείου για τον τραυματισμό μίας 72χρονης αλλοδαπής επιβάτιδας επιβατηγού τουριστικού πλοίου, το οποίο εκτελούσε ταξίδι αναψυχής προερχόμενο από το λιμάνι της Πύλου.

Συγκεκριμένα, η 72χρονη, ενώ βρισκόταν στην καμπίνα της, έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί κάτω άκρο. Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι του Γυθείου η τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γυθείου για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης για περαιτέρω ιατρική φροντίδα. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή.

Επίσης τις βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού ενημερώθηκε για τραυματισμό μίας 56χρονης αλλοδαπής επιβάτιδας εντός  επιβατηγού τουριστικού πλοίου, το οποίο βρισκόταν έξω από το λιμάνι της Ύδρας και εκτελούσε ημερήσιο κυκλικό ταξίδι.

Συγκεκριμένα, η 56χρονη παραπάτησε και έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο γόνατο. Στη συνέχεια, με τον κατάπλου του πλοίου στη μαρίνα Καλλιθέας Αττικής, η τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα σε ιδιωτική κλινική για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ