ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Μηνύματα ζωής στην ημερίδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας στο Λύκειο Κρανιδίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:47:00 π.μ. | |
Εκδήλωση
Μαζί ενημερώνουμε, προστατεύουμε και ευαισθητοποιούμε τα παιδιά ενάντια στην Βία όλων των μορφών ! Αναπτύσσουμε αίσθημα ευθύνης, συνυπάρχουμε χωρίς βία! Μαθαίνουμε να ζούμε ως πολίτες, σεβόμαστε τους νόμους και τους συνανθρώπους μας!  Περισσότερο από ποτέ, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και κτίζουμε μία ασφαλή κοινωνία με όρια ! 
Αυτά ήταν τα μηνύματα που κυριάρχησαν στην Ημερίδα που διοργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας με θέμα " Έξαρση Βίας μεταξύ Ανηλίκων και Παραβατικότητα, φαινόμενο που υπαγορεύει άμεση αντιμετώπιση" , στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου, την Παρασκευή, 05 Απριλίου. 

Οι μαθητές και μαθήτριες της Α’ Λυκείου του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου, του ΕΠΑΛ Κρανιδίου και του Γενικού Λυκείου Ερμιόνης, παρακολούθησαν με προσοχή τις εισηγήσεις των ομιλητών. Στο τέλος, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν , να προβληματιστούν , να απαντήσουν σε ερωτήσεις των ομιλητών και τέλος να κατανοήσουν ότι ένα ήρεμο σχολικό κλίμα και η ζωή με υπευθυνότητα είναι το κλειδί της επιτυχίας σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο.
Ευχαριστούμε θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας γι’ αυτή την πρωτοβουλία και οργάνωση της Ημερίδας. 

Ευχαριστούμε τους εξαιρετικούς ομιλητές, την κ. Κωνσταντίνα Κοντογιάννη,Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, τον κ. Κωνσταντίνο Θάνο , Διοικητή Τ.Τ. Ναυπλίου, τον κ. Νικόλαο Γεώργα, Διοικητή του Α.Τ. Ερμιονίδας, τον Δρ. Βασίλειο Πολύδωρο, Δ/ντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και τον κ. Παναγιώτη Χουντάλα, Προϊστάμενο Υπηρεσίας Επιμελητών Ανηλίκωνκαι Κοινωνικής Αρωγής Ναυπλίου.
Με χαρά περιμένουμε την επόμενη συνάντηση μας συνεχίζοντας την ενημέρωση σε φλέγοντα κοινωνικά θέματα.

Η Διευθύντρια
Στογιάννου Ελένη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ