ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Ομάδα μαθητών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αργολίδας στο παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:04:00 μ.μ. | | |
Μαθητές σε μουσείο
Την Τετάρτη 10-04-2024 ευέλικτο σχήμα μικρο-ομάδας μαθητών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αργολίδας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης στο Ναύπλιο, στα πλαίσια προγράμματος εξωστρέφειας και κοινωνικοποίησης των μαθητών.

Στην προσπάθειά μας να εμπλουτίσουμε τη σχολική τους ζωή και να τη συνδέσουμε με εκείνη της καθημερινότητας, ώστε να προάγουμε το σχολικό χρόνο σε χρόνο δημιουργίας.
Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία γνωρίσουν τον εκθεσιακό χώρο μέσα από ένα δημιουργικό-βιωματικό πλησίασμα. Στο αδιάπτωτο ενδιαφέρον τους συντέλεσε τα μάλα η Επιμελήτρια της Εθνικής Πινακοθήκης κα Λαμπρινή Καρακούρτη που ενεργοποίησε το μυαλό και τις αισθήσεις τους με την αμεσότητά της .
Η σχολική μας μονάδα βρίσκετε σε αγαστή συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της στον τόπο μας, γεγονός που αποτελεί ασφαλές κίνητρο για την προσπάθειά μας. Ευχαριστούμε θερμά την Επιμελήτρια κα. Λαμπρινή Καρακούρτη και τους συνεργάτες της για τη θερμή υποδοχή δεδομένου της ιδιαιτερότητας της σχολικής μας μονάδας.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕ11

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ