ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Επιστημονική διημερίδα στο Ναύπλιο: Σύγχρονη διαχείριση προβλημάτων υγείας και κοινωνικής φροντίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:56:00 π.μ. | |
Πρόσκληση
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη διημερίδα μας, οι οποία θα περιλαμβάνουν ποικιλία θεμάτων που θα επικεντρωθούν σε θέματα διαχείρισης σύγχρονων προβλημάτων υγείας, το ρόλο του φαρμάκου, της τρισδιάστατης ιστολογίας ακτίνων-Χ, και της ιατρικής τεχνολογίας.


Θα γίνει επίσης αναφορά στις εφαρμογές των Μεγάλων Γλωσσικών Μοντέλων (LLMs) στην ιατρική και θα συζητηθούν νομικά ζητήματα σχετιζόμενα με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στην υγεία και το φάρμακο. Τέλος, θα παρουσιαστούν οι νεότερες εξελίξεις στην πρωτοβάθμια υγεία στην Ελλάδα και θα συζητηθεί η παροχή υπηρεσιών υγείας ως ζήτημα σχέσης πολιτείας-πολίτη, με έμφαση στην πολιτική επιστήμη και το management.

Η διημερίδα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την ανταλλαγή ιδεών, την ενίσχυση της γνώσης και την εξέλιξη στον τομέα της διαχείρισης προβλημάτων υγείας και κοινωνικής φροντίδας. Απευθύνεται τόσο σε επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου, όσο και στο ευρύ κοινό και θα λάβει χώρα στο Ναύπλιο, στις 18 και 19 Μαΐου 2024, στην Αίθουσα Βουλευτικού.

H παρουσία σας θα ενισχύσει τον διάλογο και την ανταλλαγή εμπειριών, συμβάλλοντας στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τομέα.

Διοργάνωση:
- Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών: «Διοίκηση και Οργάνωση Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας», Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
- Κέντρο Υπολογιστικής μικρο-Τομογραφίας μ-VIS, Εργ. Τρισδιάστατης Ιστολογίας, μ-VIS X-ray Imaging Centre, University of Southampton, UK
- Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Σε συνεργασία με τους: Δήμο Ναυπλιέων & Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας


Με εκτίμηση,
εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής

Ορέστης Λ. Κατσαμένης,
Υπεύθυνος Εργ. Τρισδιάστατης Ιστολογίας του Κέντρου
Υπολογιστικής μικρο-Τομογραφίας,
University of Southampton, UK


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ