ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Άργος: Ο Πρόεδρος Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού στην Τουριστική σχολή ΣΑΕΚ Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:17:00 μ.μ. | |
Σπουδαστές τουριστικών επαγγελμάτων
Επισκέφθηκε την Τουριστική σχολή ΣΑΕΚ Τουρισμού Άργους ο Προέδρος Επαγγελματιών Τολού κ. Κων/νος Γεωργιδάκης προκειμένου να μιλήσει με τους μαθητές -τριες για διάφορα θέματα εργασίας στον τουρισμό αλλά και πρακτικής άσκησης εφόσον εκπροσωπεί ιδιοκτησιακά και τα συνεργαζόμενα με την σχολή ξενοδοχεία ΑΠΟΛΛΩΝ, ΜΙΝΟΑ. 

Ο κ Γεωργιδάκης ανέπτυξε πολλά θέματα εργασιακά στους μαθητές κα εκπαιδευτικούς και συμβούλεψε τους σπουδαστές μας για τα κριτήρια επιλογής επιχειρήσεων για πρακτική άσκηση αλλά και εργασιακή προοπτική εφόσον και ο ίδιος έχει τελειώσει αντίστοιχη Τουριστική Σχολή στην Ελλάδα. 

Φυσικά επικυρώθηκε η νέα συνεργασία σχετικά με την πρακτική άσκηση θέρους 2024 και συγκεκριμένα: 

- Πρακτική άσκηση Α και Β έτους μαθητών -τριών θέρους 2024 
- Εκπαιδευτική επίσκεψη τμημάτων της σχολής στα resort ξενοδοχεία 
- Ημέρες μαθητείας εντός του ξενοδοχείου 
- Ημέρες γνωριμίας με στελέχη και προσωπικό του ξενοδοχείου ( απόφοιτοι από την Τουριστική σχολή Άργους )
- Συμμετοχή των ξενοδοχείων ΑΠΟΛΛΩΝ & ΜΙΝΟΑ στις ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ της σχολής,
 Ο κ. Γεωργιδάκης ξεναγήθηκε στους χώρους- εγκαταστάσεις της σχολής και διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και κατάρτισης που προσφέρει η Τουριστική Σχολή ΣΑΕΚ Τουρισμού Πελ/σου με τα κατάλληλα εργαστήρια ( θεωρητικής και πρακτικής εξάσκησης) και το εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό. 

Η Δ/νση της σχολής ευχαριστεί θερμά τον κ Γεωργιδάκη για την επίσκεψή του αυτή που υπογραμμίζει και αναδεικνύει για ακόμη μία φορά την αναγνώριση του εκπαιδευτικού έργου που επιτελείται για τους μαθητές -τριες του ΙΕΚ ΣΑΕΚ Αργους και αναπτύσσεται στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αλλά και ως επαγγελματίες σε μονάδες επιπέδου . 

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ